Valborgsmässoafton.

Ledig idag men tro inte att det innebär sovmorgon. 9.15 lämnade jag plasma på Karolinen, direkt efter det kom Frida och Robin och hämtade upp mig.Vi drog en sväng till Bergvik och besökte Systemet och ICA Maxi för att inhandla allt som behövs till kvällen.

Den ska förövrigt ta sin början hos just Frida och Robin med grillning och festande, sen får vi helt enkelt se vad som händer och vart vi tar vägen!

Ha en trevlig kväll allihopa och simma lugnt!

Halv sju hos Karro

Föreläsningen idag blev inställd vilket betyder att jag fick en och en halv timmes sovmorgon och skulle träffa min basgrupp 10. Naturligtvis vaknade jag typ tio i, hoppade i mjukisarna och trakade iväg. Jag såg ut som ett lik, men det bjuder jag på.

Nu har jag precis kommit hem från Karro hon har bjudit mig på middag. Övning inför hon skulle komma med i "Halv 8 hos mig" Jag klagar inte, Parmakyckling med klyftpotatis och hallonsalsa. Av mig får hon 10 poäng, att DH stod som underhållning gjorde inte saken sämre.

Nu är det läggdags, helt klart, blir stressad av tanken på att jag börjar 8.30. Jag får tänka på Julia som har det ännu värre, men hon sover säkert sött sen ett par timmar tillbaka. Godnatt.

Väntar är över

AVSNITT FEM


VÄRLDENS BÄSTA JULLAN 21

Jepp, hon hör nu till den "äldre" skaran där jag redan är medlem.
Massa grattis på födelsedagen till min Pärla.
Som även är den andra halvan av Såpis om någon skulle ha missat det.


Från trean på gymnasiet kanske?
Hittade ett gammalt kort på vapendragarna iaf.

Sista kursen innan sommarlovet

Började vi med idag, kommer bli jobbig, riktigt jobbig men ändå rolig eftersom vi ska skriva B-uppsattsen tillsammans i grupp 7. Föreläsning 8.30 - 12.00 idag och sedan en snabbis på gymmet, hem och laga köttfärssås med massa vitlök i, mums! Nu tittar jag på "Inför Eurovision" men väntar egentligen bara på att mitt älskade Project Runway ska börja.

Om någon förresten har lite pengar över så går det bra att sätta in på mitt konto så att jag och Frida kan börja med floating. (Nej mamma, jag tänker inte sälja en njure till Ryssland;)

Om jag vill vara duktig borde jag fundera lite på en frågeställning till uppsattsen - om är bra!


3 - 0 i regnet

Milan - Palermo   3 - 0


Regner öser, öser och ÖSER ner i ett kyligt Milano, Inga optimala förutsättningar för finlir med andra ord. Allt regnande gjorde planen hal och tungsprungen, men sånt är fotbollslivet. Alla läckra italienare för det extra jobbigt att hålla håret borta från ögonen. Det skulle bli intressant att se Palermos unge mittback Kjaer som Paolos pappa, tillika Milans före detta lagkapten och nuvarande scout Cesare Maldini pekat ut som ett utmärkt, tänkbart nyförvärv.


Första halvlek:

♣ I den tionde matchminuten skriker kommentatorn att det är ett utmärkt frisparksläge för Milan efter en förseelse mot Ambrosini. Jag själv tycker att den sker innanför straffområdet och det tyckte domaren också. Straff 1-0 Kaka'. Han bytte hörn från senaste matchen, målvakten gick rätt men bollen var för välplacerad tack och lov

♣ Nio minuter senare slår han till igen Super-Pippo nickar in 2-0 efter ett utsökt inlägg från Ambrosini

♣ Stackars Beckham ska slå in bollen i straffområdet på ett utmärkt frisparksläge men tappar fotfästet på det våta underlaget och skickar bollen rakt ut över sidlinjen. Han har senare en bra chans att bli målskytt men avslutet går över ribban

♣ Dida känns fortsatt stabil såhär långt och Flamini gör återigen en strålande insats som högerback under den första halvleken på San Siro


Andra halvlek:

♣ Två minuter in i halvleken drar Palermos Bovo på sig sitt andra gula efter att ha fällt Kaka' två gånger om.

Matchminut 55 och Kaka' blir fasthållen efter en bra aktion i straffområdet. Straff och Kaka' gör sitt andra mål för dagen från 11-meterspunkten, 3-0.

♣ Cirka tio minuter senare lämnar Seedorf planen till förmån för Ronaldinho och i nästa avblåsning får Sheva som gjorde en mycket bra träningsmatch i onsdags komma in istället för Inzaghi och med cirka en kvart kvar kliver Beckham av och Cardacio kommer in.
♣ Samtliga spelare i Milan gör en stabil och bra insats som leder till ännu en relativt "enkel" seger. Grande!


Bild: la gezzetta dello sport

Solen skiner verkligen i Karlstad idag

Har varit duktig och gått på promenad och gymmat, trodde jag skulle drunkna i mitt eget svett (fräscht jag vet) men jag överlevde. Beställde ett par svarta tygskor från dinsko.se igår och fick hämta ut dem idag, det kallar jag bra service.
Kunde lika gärna åkt ner till stan och köpt dem men jag tänkte att eftersom det var fraktfritt så kunde jag klicka hem dem, hade jag köpt dem på stan finns en överhängande risk att jag inte bara kommit hem med dojorna och jag ska spara pengar tills jag och Elin ska till Ullared den 5e =D

Nu borde jag skriva på hemtentan men det tänker jag skjuta upp och istället sätta mig i solen och fila på såpis!


Nya tag

Vi har käkat lunch på Selma, laddat om och satt tänderna i del 2.
Ikväll blir det att äta den sista portionen tacopaj, skriva på Såpis, titta på teve och bara ha det bra =)

Snart har jag del 1 klar

Jag känner att den börjar bli klar, bra tänker ni och det är det också.
MEN jag har hälften kvar, del 2 ska nämligen vara lika lång, om inte längre.
Jag och Frida ska slita som djur idag för att slippa vara här på Universitetet imorgon.

Hörs under dagen,


Såpopera av högsta klass

Vi snackar Rederiet-klass.
Ugly Betty står för efterapningen, denna guldgruva har jag och Julia slipat på i åratal.
Fyra mumsiga avsnitt finns ute och nu ska vi börja producera igen.
Sven H Mattsson är min solklara favorit, men de andra karaktärerna är inte att leka med de heller.

HÄR ÄR DEN: SÅPIS XXX


Titta vem som tränar igen


Rino Gattuso

och GRATTIS till Ricky Kaka' som fyller 27 idag!

Säsongspremiär

Av Hell's Kitchen just nu, nice at få gå i säng med Gordon både på tisdag- och torsdagskvällar.
Karro har precis åkt hem, vi har ätit supergod tacopaj, som jag dessutom får h med mig som matlåda imorgon och glass efter det =)

Imorgon blir det Uni med 7an.

Rum 316

God morgon!
Har suttit här på Universitetet i drygt en timme nu, skrivit kanske två rader men det är trevligt att bara umgås med mina kära gruppkollegor Frida och Peter!
Jag har blivit utnämnd till "Månadens anställd" i grupp 7, tackar!

Senare idag ska vi visa våran inspelning för klassen, pinsamt jag vill bara gör det nu så det är gjort.

Nu ska jag försöka komma igång med skrivandet

Later,

Ny vecka, ny hemtenta

Lika roligt som vanligt det vill säga inte alls.
Jag och Frida har iallafall varit duktiga och skrivit ungefär en halv sida var, vi har en taktik att inte lämna in dem samtidigt eftersom våra liknar varandra så mycket vill vi inte riskera att de rättar dem efter varann =)
Kanske, kanske att jag skriver lite mer ikväll men jag tvivlar. Jag tvivlar däremot inte på att jag ska kolla på Project Runway ikväll, förra veckan var det ju inget avsnitt eftersom glasögonormsungen skulle svinga sitt trollspö (förlåt Julia, men jag snackar bara skit om Harry inte om den blonda som du gillar;)

Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig och sova nu, är galet trött men ska upp så tidigt imorgon att jag inte vill riskera att inte kunna somna.

Birros blogg 20 april

http://blogg.expressen.se/birro/entry.jsp?messid=495828

Om Pippo Inzaghi
" I går gjorde han tre mål mot Torino. Han har inte långt kvar till fyrtio. I mina ögon är han en titan. Paolo Maldini må vara ett unikum i fotbollsvärlden på alla sätt men att vara anfallsspelare och fortfarande äga den hungern, den viljan, den tekniken, och den snabbheten som Inzaghi besitter är fanimig unikt i hela världen."

MilanMilanMilanMilanMilan

Milan - Torino   5 - 1


Brasiliens förbundskapten Carlos Dunga ärade Milano och San Siro med ett besök denna regniga söndagskväll. Ancelotti som inte fick någon avstängning efter förra matchen ställde upp med en mycket spännande elva.


Första halvlek:

♣ Torino inledde bäst de första fem minuterna, sedan tog Milan tag i taktpinnen

♣ Filippo Inzaghi visade snabbt att han vaknat på rätt sida denna afton och nickade bollen i nät efter en hörna, det målet dömdes bort för offside. Korrekt även om Pippo självklart såg alldeles bedrövad ut

1-0 gjorde han dock i den 13:e minuten, på nick, efter hörna

2-0 gjorde han också, även denna gång med skallen efter att Beckham närmast prickskjutit inlägget på hans panna

♣ Kaka' hade några bra lägen, men är fortfarande inte i riktig matchform

♣ Pato som har en liten måltorka fortsätter ändå att övertyga. Tyvärr fick han en smäll över foten och blev utbytt efter pausvilan - Ronaldinho in


Andra halvlek:  

♣ Han är helt makalös! Super-Pippo fullbordar sitt hattrick. 3-0 efter en delikat framspelning från Ronaldinho. Som om någon tvivlade på att han skulle göra ett till

♣ Matchminut 63 - il Capitano tar sig förbi två motspelare på offensiv planhalva, först med en tvåfotare, sedan med en yttersida. Den röd-svarta borgen kokar efter Pippos hattrick och Maldinis dribblingskonster

♣ Minutens senare byts tremålsskytten ut - Sheva gör entré

♣ Efter ungefär 66 minuter kommer Ambrosini fri, målvakten drar ner honom. Solklar straff som en mycket lättad Kaka' förpassar i nät 4-0

♣ il Capitano Paolo Maldini har sprungit färdigt för dagen och unge Darmian får komma in istället för planens vackraste

♣ Torino lyckas efter en hörna reducera innan
Ambrosini sätter 5 - 1 med matchens sista spark. Grande!


Tremålsskytten fick naturligtvis stående ovationer när han byttes ut

Ps:

Paolo Maldini är tillbaka från skada till kvällens (20.30) mtach. Förhoppningsvis med från start.
Jag låter er veta, var så säkra...
*Uppdatering*
Jaaadå =)
Dida; Flamini, Senderos, Maldini, Zambrotta; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Kakà; Pato, Inzaghi.

Soliga söndag

Gårdagen var kanon!
Jag, Karro och Daniel grillade kotletter och marinerade majskolvar till det blev det såser, grekisksallad och pommes, det smakade helt underbart. Det finns nog inget bättre än grillad mat.
Vid 21-tiden skjutsade vi Daniel till Nöjes där han jobbar. Jag och Karro åkte förbi Casablanca och hyrde film med Brad Pitt och George Clooney "Burn after reading" typ världens konstigaste film, men kex och ost till var inte helt fel.

Förutom oss så var även collien Rolle och katten Stig hemma. Stig låg i mitt knä hela kvällen, jag hade brutalt mycket katthår som inte ville lossna på mina tights efteråt men det var det värt, det är så mysigt med kissekatter. Jag saknar den mysigaste av dem alla, vår Staffan Gattuso.

Idag har jag varit en säng på gymmet, ätit tacos och nu borde jag städa och tvätta.
Vi får se hur det blir med den saken men vi hörs ikväll efter Milan - Torino.


amore.


Chill & grill

Halloj =)
Det underbara vädret håller sig, har suttit ute på en filt och käkat lunch efter att ha släpat mig till gymmet för första gången på evigheter.
Läser på facebook att flera klasskompisar börjat med hemtentan som ska in den 27:e (Jullans födelsedag förövrigt =) men det får jag ta tag i på måndag. Jag och Frida ska vara duktiga och sitta på Universitetet och skriva nästa vecka.

Ikväll ska jag åka ut till Skåre där Karro sitter hundvakt åt Daniels föräldrars jycke Rolle.
Vi ska grilla och äta gott hela kvällen. Mys!

Hiphopsittning

Gårdagen var riktigt, riktigt trevlig =)
Jag och Jossan käkade lunch på McDonalds innan Frida kom och hämtade oss i pärlan.
Vi korkade upp och började oss i ordning innan tre andra tjejer från klassen gjorde oss sällskap.
Sist kom inte helt oväntat Almish.

Strax efter klockan 19 tog vi bussen in till stan och Glada Ankan, tacobuffé blev middagen och sen hiphopade vi lös på dansgolvet.










Sittningstorsdag

Lämnade blod på Karolinen tidigt imorse, åkte hem och sov ett tag till.
Nu har jag precis tvättat håret och måste skynda att torka det och klä på mig för jag ska snart möta Jossan i stan för en sen lunch på Donken, en snabbvisit på bolaget och sen ska vi hem till Frida =)

Hollywood nästa?

Kanske inte men videoinspelsningen gick över förväntan men kommer iallafall ha dödslängtan när klassen ska se den och ge feedback nästa tisdag.

Började dagen med en kort föreläsning innan vi skulle se film "Gökboet" som jag har sett förut men den är bra så det gjorde ingenting. Filmsalen på Uni är såmysig, precis som en biosalong, jag och Frida saknade bara en filt.
Lunch i Selma, kycklingtallrik och sen filminspelning.

Fick skjuts hem av Frida i hennes vrålåk, en riktig pärla från tidigt 80-tal, måste döpa den imorgon =)
Ikväll blir det bara att ta det lugnt och fixa allt inför sittningen imorgon, läggdags efter Efterlyst tror jag bestämt.

Dubbel Desperate

Föreläsning 8.15 - sjukt jobbigt att kliva upp!
Efteråt träffades i i basgruppen en snabbis för att förbereda oss inför morgondagen då vi ska göra ett rollspel, där man en gång ska spela socialsekreterare och en gång klient och det ska videofilmas och visas upp för klassen som ska ge feedback nästa vecka! Döda mig! Inte har jag förberett vad jag ska säga heller men jag tror starkt på improvisation.
Imorgon får vi kanske tillbaka vår juridiktenta också (skulle egentligen ha kommit idag) galet nervöst, jag vill verkligen inte göra omtenta den 6e.

Kvällen har varit underbar, har ont i magen för att jag har skrattat så mycket, speciellt när Karro gör röst åt Jennies perversa nalle Sören.
Middag blev potatisgratäng, lövbit, beaneisesås och grekisksallad och en ostkrokar (smaka på den, Elin! ;)

Dubbelavsnitt av DH gör ju att kvällen inte kan bli annat än kanon =)
Nu borde jag egentligen sova men tror bestämt att jag ska kolla på AA först. 

V 14

Tisdag: Föreläsning 8.15-13.00. Grupparbete. Tjejkväll hos Jennie med mat och dubbelavsnitt av DH
Onsdag: Föreläsning 8.15-13.00
Torsdag: Ge blod. Förfest hos Frida. Sittning, Glada Ankan
Fredag: Marias födelsedagsfest
Lördag:
Söndag: 
Milan - Torino

Halvtaskig insats men tre viktiga poäng

Milan föll tillbaka i gamla synder då man tidigt i andra halvlek bytte ut Inzaghi mot Flamini.
Jag hade inget emot att se Flamini på plan, tvärtom tänker jag inte med hjärtat så hade jag kanske hellre sett honom starta istället för Ambrosini eftersom fransmannen visat mycket god form den senaste tiden.
Den här gången gick det defensiva bytet tack och lov vägen iallafall och Milan behöll sin 1-0 ledning.

♣ Seedorf som verkligen inte var bra idag gjorde målet på volley, snyggt framspelad av Pippo.
♣ Dida kändes mycket stabil matchen igenom
♣ Gentlemannen Anchelotti blev skickad upp på läktaren efter att ha sagt kanske några mindre väl valda...det hör inte till vanligheterna.

Torino nästa helg.


Jordbävningens offer hedrades innan matchstart

Tack och godnatt

Övervåningen på Harrys är kung!
Mamma, du får ringa mellan 12-14.45 imorgon!

Godnatt!

Långfredag

Glad Påsk!

Dagen har varit ganska seg faktiskt, har tvättat och städat.
Ikväll tänker jag, Karro och Jennie ha en liten improviserad påskfest hemma hos mig och jag har som vanligt inget jag vill ha på mig. Nåväl, det löser sig nu ska jag sova ett tag!


Från guldfirandet på torget igår =D

Tack mamma och pappa


Fortfarande SM-GULD

Jag och Jennie tog bussen ut till hockeyförorten, till Karro och Daniels lägenhet.
De hade köpt öl som skulle kunna släka törsten på i princip hela LLA men jag tog det lugnt med den varan, när man vinner sm-guld för första gången vill man ju att alla sinnen ska vara klara.

När väl slutsignalen hade ljudigt så tog vi fram den kylda champagnen och började fira riktigt ordentligt, vilken känsla, det var helt fantastiskt. Efter cirka en timmes firande tog vi oss ner till Stora torget där tusentals människor var ute och just firade. Bilarna körde tutande förbi med Färjestadsflaggor som fladdrade från rutorna.

När det var färdigfirat för våran del så gick jag och Jennie hem! Vi var alldeles för ekonomiska (läs snåla) för att ta taxi och med all traffik ute på gatorna så hade det nog inte gått så supermycket snabbare ändå.
Om någon undrar hur långt vi gick så ungefär 7-8 km.

Idag klockan 17.30 kommer guldhjältarna till torget och då är vi där! =)







SM-GULD


Det är inte varje dag man får fira med champagne!
Vi hörs imorgon!


Ännu ett seminarie avklarat

men det här var brutalt tråkigt och tiden gick så långsamt!
Svårt var det dock inte, sa inte ett enda ord :P

Efteråt dog jag och Frida ner på stan, det var däremot allt annat än tråkigt =D
Köpte en tröja som var på halva reapriset (som jag dessutom kan ha på mig på sittningen den 16:e) och vin.
Dessutom var jag på jakt efter en fin, billig keps som jag kan ha på just sittningen där temat är hiphop och som jag kan använda i sommar. Turligt nog fans en rosa Yankees-keps för 99:- på Stadium.
 
Ikväll blir det pizza och hockey hos Karro. Heja Färjestad!

36 dagar

Nu har Pernilla bokat resa till Karlstad, den 12 maj kommer min bästis sen 100 år hit =D
Jag längtar brutalt mycket!


Dagen har varit lugn: gick iväg och tränade, handlade lite och har tagit en promenad.
Morgondagen kommer bli mer händelserik med seminarie, en sväng på stan och hockey- & pizzakväll.

Rätt ska vara rätt

Det visade sig att Ronaldinho hade en liten touch på bollen innan den gick i nät i gårdagens match.
Så nu kan alla anteckna det var Ronaldinho som gjorde 1 - 0 och inte Senderos.

2004-vibbar

Milan - Lecce   2 - 0


Första halvlek:
Milan för spelet utan att skapa några direkta målchanser, Pato har dock en riktigt bra chans i slutet av halvleken men bollen rullar utanför. Hade man fått önska så skulle han tittat upp och spelat Inzaghi snett-inåt-bakåt. Mållöst var det hur som helst.Det tråkigaste var att il Capitano fick en smäll på käken och utgick en kvart senare. Löpsteget var det inget fel på så förhoppningsvis behövs bara lite is och vila så är han fit for fight nästa helg igen. Senderos kom in stället.


Andra halvlek:
Tidigt byte Seedorf ut - Ronaldinho in. Pato nickar utanför på ett inlägg som han borde ha förvaltat bättre.  Även om han inte blev några mål så gör Alexandre Pato lite som han vill, oddsen på att han kommer vara världens bästa om några år sjunker för varje match han spelar.

Oddsen lär däremot ha varit skyhöga på att Senderos bli målskytt. Jaap Stam look-a-liken går upp och nickar in Pirlos frisspark i matchminut 91. Två minuter senare var det nästan så att man ville gråta: Sheva (som bytt av Kaka') slår ett perfekt inlägg till Super-Pippo som möter med pannan - 2-0, ett anfall som var Milans signum under flera år när herrarna Shevchenko och Inzaghi var europas mest fruktade anfallspar med 2004 som höjdpunkt.

Nästa lördag är det dags för Chievo borta, bakis med påskmust och massa godis ur påskägget - sämre kan man ha det ;)


Från just 2004

Var var Velvet?

Cyklade och läste Hänt Extra i en hel timme idag, då får man äta extra mycket godis ikväll ;)
Nissen som valt musiken på gymmet idag ä ingen favorit fick höra en massa Ramstein (kan inte ens stava till fanskapet) och okänd HipHop med texter som "I'll f*ck your wife and eat your brain" Jaha....

Jag väntade på att party/träningsmusiken skulle komma igång men icket.
Jag blir ju alltid mest taggad av Velvet. Eller taggad, snarare mindre uttråkad :P


Favoritdagen är här

Tyvärr spelar inte Milan förrän klckan 21, jag fördedrar 15.00-matcherna men det är bara att gilla läget och ladda sex timmar extra :P

Nu ska jag iaf iväg och köpa skvallerbibeln (Hänt Extra) som jag kan läsa medan jag trampar lite motionscykel.

Haha, galet roligt när Veronica ringer igår vid midnatt och snackar nåt om Star Pilots och Sarah Dawn Finer.
Det lät som hon krökat och rökt i 25 år - oavbrutet men i självaverket var det den gyllende kombinationen av förkylning, Bacardi Lemon och Singstar som låg bakom wiskeyrösten =D

Allsvensk premiär

Nej, jag tänker inte kolla. Kan inte påstå att allsvenskan gör mig särkillt upphetsad, kan däremot inte heller förneka att jag tycker det är lite småmysigt att kolla resultaten och nu när heliga Fotbollskväll är tillbaka på SVT kommer jag med all säkerhet att ägna en halvtimme varje vecka åt europas vad är det? 45:e? bästa liga.

Såg förövrigt en grej jag tyckte var rolig idag på "Du är vad du äter" de var på Grönan och skulle åka karusellen "Vilda Musen" Nasty ;) Var tvungen att smsa en likasinnad Veronica som inte helt oväntar hade åkt den!

"du borde skämmas för den dåliga uppdateringen!! :p" - Elin Nilsson

Jag ber om ursäkt ;)

Gårdagen var bara väldigt beige, inte tråkig men inte så mycket att skirva om. Den såg ut såhär:

klev upp, åt, tränade, köpte chips, duschade, åt, drack vin, åt chips och kollade på hockey.
Dagen kommer se likadan ut byt bara ut hockey mot fotboll så har ni min lördag om inget oväntat dyker upp, sånt vet man aldrig =)


Idag är däremot allt på topp

Ingen föreläsning idag och när jag vaknade klockan 9 mådde jag bara så himla bra.
Alma smsade och sa att hon skulle träna klockan 10 så jag traskade iväg och gjorde henne sällskap.
Vad kan jag säga om vädret? Helt fantastiskt!
10 grader varmt och strålande solsken, nu har jag precis kommit hem från en härlig långpromenad.

Inför helgen har jag för första gången på väldigt länge inga planer och även det känns fantastiskt härligt.
Får väl höra om mina grannar är sugna på att hitta på nåt kul.

Nu ska jag ta en dusch och sedan en powernap =)


Ingen höjdardag

Hockeyn: talar vi inte om, tack!
Fotbollen: Lagomt kul att Sverige inte lyckas göra mål...igen
Italien fick bara en poäng efter att Pazzini lyckats med konstycket att som anfallare bli utvisad efter 4 minuter
Handbollen: Mitt favoritlag (som bara är mitt favoritlag pga Staffan Olsson) förlorade klart. Tror dock att Hammarby fixar det hemma nästa match

Tur att idrott bara är nästan allt i livet =)
Nu börjar jag få lite Serie A abstinens så det får gärna bli söndag!

Nu blir det  lite kvällsöppet med Marcus Birro (just det ja, Ekdal är med också ;) innan det är tack och godnatt.

KungenochDrottningen

Idag ärade kungen och drottningen Karlstad Universitet med ett besök, vi stod längst fram och jag svär att jag och kungen hade ögonkontakt! Jag har ett kungen live förrut och tycker vi har en bra connection ;)

Annars var det en gaska seg föreläsning men efteråt gjorde vi klart vår gruppuppgift, bäldigt bra jobbat måste jag säga!
Köpte även biljetter till nästa sittning som äger rum den 16:e temat är HipHop kommer nog bli kalas, kan inte bli annat med Frida & co!

I detta nu ser jag att Hell's Kitchen är tillbaka den 21:a =)

RSS 2.0