2004-vibbar

Milan - Lecce   2 - 0


Första halvlek:
Milan för spelet utan att skapa några direkta målchanser, Pato har dock en riktigt bra chans i slutet av halvleken men bollen rullar utanför. Hade man fått önska så skulle han tittat upp och spelat Inzaghi snett-inåt-bakåt. Mållöst var det hur som helst.Det tråkigaste var att il Capitano fick en smäll på käken och utgick en kvart senare. Löpsteget var det inget fel på så förhoppningsvis behövs bara lite is och vila så är han fit for fight nästa helg igen. Senderos kom in stället.


Andra halvlek:
Tidigt byte Seedorf ut - Ronaldinho in. Pato nickar utanför på ett inlägg som han borde ha förvaltat bättre.  Även om han inte blev några mål så gör Alexandre Pato lite som han vill, oddsen på att han kommer vara världens bästa om några år sjunker för varje match han spelar.

Oddsen lär däremot ha varit skyhöga på att Senderos bli målskytt. Jaap Stam look-a-liken går upp och nickar in Pirlos frisspark i matchminut 91. Två minuter senare var det nästan så att man ville gråta: Sheva (som bytt av Kaka') slår ett perfekt inlägg till Super-Pippo som möter med pannan - 2-0, ett anfall som var Milans signum under flera år när herrarna Shevchenko och Inzaghi var europas mest fruktade anfallspar med 2004 som höjdpunkt.

Nästa lördag är det dags för Chievo borta, bakis med påskmust och massa godis ur påskägget - sämre kan man ha det ;)


Från just 2004

Kommentarer
Postat av: elin

åh :) vann de? :D

TACK vännen! Och tack för ditt söta sms igår :) Vad händer idag?

2009-04-06 @ 10:34:42
URL: http://niile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0