Malins VM-guide: Grupp B: ARGENTINA

ARGENTINA

INVÅNARANTAL:
Något mindre än 40 miljoner
MATCHSTÄLL:
Ljusblå & vit tröja, svarta shorts, vita strumpor
SMEKNAMN:
Albicelestes
FLEST LANDSKAMPER:
Javier Zanetti (134)
BÄSTE SPELARE GENOM TIDERNA:
Diego Armando Maradona
VM-MEDALJER:
4
- 2 guld - 2 silver
STÖRSTA STJÄRNA:
Lionel Messi (FC Barcelona) – ingen personlig favorit men en gudabenådad fotbollsspelare med en teknik av sällan skådat slag. Just nu världens bäste fotbollsspelare.
HÅLL ÖGONEN PÅ:
Gonzalo Higuaín (Real Madrid) ”El Pipita” är precis som Messi inte mer än 22 år gammal och en av världens absolut bästa anfallare. Till mångt och mycket en klassisk målgörare – en spelartyp som jag personligen älskar! Argentina har i mina ögon hela VM:s bästa anfallspar, på papperet livsfarliga.
ÖVRIGT:
Diego Maradona är idag förbundskapten och i det närmaste gudomlig i hemlandet, det finns kyrkor och religiösa samfund som ersatt Gud med Maradona. Han är dock långt ifrån något helgon – kokain och alkoholskandalser har avlöst varandra men en sak kan man vara säker på – när Maradona är med blir det sällan långtråkigt. För inte allt för längesedan bad han journalisterna på presskonferensen att s*ga hans ***! INTE okej Diego, jag ser honom som ett skämt på förbundskaptensposten! Har svärsonen Sergio Agüero med i landslaget – en mycket duktig spelare han också.


Statistiken talar sitt tydliga språk för dessa två.


Valborg

Valborgsmässoafton idag, trevligt värre!
Har städat och tvättat lite här hemma under dagen och nu tänkte jag hoppa in i duschen och tvätta mitt hår.
Sen ska jag och Sanna laga en riktig god middag innan mina brudar kommer hit för festligheter ♥


Jag och Karro förra Valborg... sjukt att det hunnit gå ett helt år!
Iväll ska vi fira hennes och Daniels nya lya!


Bakläxa från expertkommentatorn

Att vilja ha rätt och alltid veta bäst är ett familjedrag hos oss.
Fick just ett sms från Fjun:

"Såg att du satt upp en vm-guide på din blogg. Du måste göra lite reseach om du inte kan fakta. Tex så vet alla att Enzo Francescoli är uruguays störste spelare genom tiderna. Landslagets smeknamn är La Celeste = som himmelsblå. Så tro inte att du får nån plats i vm-studion i sommar."

Han är för gó min kunnige lillebror, så nu har jag ändrat lite i Uruguaysfaktat. Det gäller att hålla sig väl med brorsan - han blandar dipp bäst i hela världen!

OCH om Olof Lundh kan sitta i en VM-studio så kan jag!
Ska lägga Enzo Francescoli på minnet...

Malins VM-guide: Grupp A: URUGUAY

URUGUAY

INVÅNARANTAL:
Dryga 3 miljoner
MATCHSTÄLL:
Ljusblåtröja, svarta shorts, svarta strumpor
SMEKNAMN:
La Celeste - "de himmelsblå"
FLEST LANDSKAMPER:
Rodolfo Rodriguez (79)
BÄSTE SPELARE GENOM TIDERNA:
Enzo Francescoli
VM-MEDALJER:
2
- 2 guld
STÖRSTA STJÄRNA:
Diego Forlán (Atletico Madrid) – en riktig striker som två gånger om vunnit guldskon (blivit bästa målskytt i de europeiska ligorna). Bildar tillsammans med sin forwardskollega (nedan) ett av VM:s intressantaste anfallspar.
HÅLL ÖGONEN PÅ:
Luis Suárez (AFC Ajax) – sällan har jag varit så exalterad gällande en spelare som inte spelar i röd-svart. Denna 23-åring är någonting utöver det vanliga. 72 mål på 95 matcher för Ajax talar sitt tydliga språk, lagkapten och en utmärkt framspelare dessutom. En drömvärvning!
ÖVRIGT:
Inte mycket att säga, åter igen – LUIS SUÁREZ


Gissa vem?


...som blev ännu bättre!

Dels för att jag fick veta att jag klarade ledarskapstentan som jag lämnade in precis innan jag åkte hem till Skellefteå. En annan anledning är att när jag kom hem från träningen trött & HUNGRIG och långt ifrån taggad på att ställa mig och laga mat, så står världens fräschaste kyckling- & avokadosallad i kylen och väntar på mig, tack snälla sambo ♥

En riktigt bra dag!

Jag mår oförskämt bra! Älskar känslan efter att ha gjort en tenta, nu är det bara att hoppas att man klarade den också men det kändes inte helt åt skogen iallafall :)
Dagen inleddes på bästa sätt, jag och Frida gled in på H&M strax efter halv åtta imorse och handlade lite kläder till rabatterade priser, bland annat en klänning och ett par skor som jag spanat på ett bra tag, att Wayne's Coffe var där och serverade god frukost gjorde inte saken sämre!

Nu sitter jag och försöker smälta kycklingwooken som jag och Sanna gjort till lunch och sedan ska jag lägga mig och sova ett par timmar, det förtjänar jag nu när jag är ledig! Visserligen delades hemtentan ut idag men det är nästa veckas huvudvärk så att säga...

Runt fem ska jag iväg och träna powerstep med Karro och sen blir det hem, äta och se Lyxfällan och så VM-guiden såklart, denna gång är jag riktigt exalterad över en spelare!

Förresten så träffade jag Karro och Jennie på skolan idag, händer inte ofta ♥


Tidsoptimister...

Imorgon har jag tenta, det känns som att jag kanske borde plugga mer, men jag har bestämt mig för att det får vara nog. Innan tentan 8.30 imorgon, ska jag och Frida på frukostshopping på H&M och investera klockan 7.30 - 20% på slutsumman, alldeles för bra att tacka nej till. Vi har en halvtimme på oss inne i butiken, så ikväll har vi varit och provat ut lite grejer som vi planerar att köpa imorgon, man får inte vara dum.

Annars har jag och Sanna suttit i köket mest hela dan och försökt plugga, men det är inte så lätt när man har så mycket roligt att säga och gott att äta.

Nu ska jag titta på Janne Josefsson i Uppdrag Granskning, har en känsla av att Marcus Allbäcks pappa inte kommer få en rolig kväll...


Malins VM-guide: Grupp A: SYDAFRIKA

SYDAFRIKA

INVÅNARANTAL:
Ungefär 48,5 miljoner
MATCHSTÄLL:
Gul tröja, vita shorts, gula strumpor
SMEKNAMN:
Bafana Bafana
FLEST LANDSKAMPER:
Shaun Bartlett (74)
BÄSTE SPELARE GENOM TIDERNA:
Jag vet inte?
VM-MEDALJER:
0
STÖRSTA STJÄRNA:
Benedict McCarthy (West Ham) – är precis som de Henry & Borgetti (Frankrike & Mexiko) sitt lands bäste målskytt genom alla tider. En duktig och rutinerad anfallare.
HÅLL ÖGONEN PÅ:
Steven Pienaar (Everton) – en teknisk mittfältare vars namn jag lagt på minnet då han var fem minuter ifrån att ge Milan respass ur Champions League, i semifinalen 2003. Då klev en man vid namn Filippo Inzaghi in i handlingen och ett par veckor senare var Milan mästare… oj, det var visst Sydafrika vi skulle tala om.
ÖVRIGT:
Sydafrika står som värdland då den afrikanska kontinenten för första gången arrangerar ett världsmästerskap i fotboll. Landet var under årtionden uteslutna från stora idrottsevenemang på grund av sin dåvarande apartheid-politik.


McCarthy


"Vi ska dansa in i ån"

Det är inte alltid lätt att veta att det är "dansa i neon" som Lena sjunger.
Väldigt roligt!


Malins VM-guide: Grupp A: MEXIKO

MEXIKO

INVÅNARANTAL:
Ungefär 107,5 miljoner
MATCHSTÄLL:
Grön tröja, vita shorts, röda strumpor
SMEKNAMN:
Inget, vad jag vet?
FLEST LANDSKAMPER:
Claudio Suárez (178)
BÄSTE SPELARE GENOM TIDERNA:
Hugo Sánchez
VM-MEDALJER:
0
STÖRSTA STJÄRNA:
Rafael Márquez (FC Barcelona) - i statussyfte, skulle tro att det är den spelare som flest känner till i ett landslag som främst består av spelare från den inhemska ligan. Peronligen tycker jag inte att Rafa Márquez är någon stor fotbollsspelare.
HÅLL ÖGONEN PÅ:
Jared Borgetti (Bolton) - en fantastisk huvudspelare och Mexikos bäste målskytt i landslagshistorien. Trots sina snart 37 år och att hans peak är förbi blir han en man att se upp med för motståndarförsvaret.
ÖVRIGT:
Skulle ljuga om jag påstod att jag har bra koll på Mexikos landslag - Márquez & Borgetti är de enda två som jag har någon uppfattning om.


Jared Borgetti


Ikväll är trion äntligen samlad igen!

Har varit i skolan, kändes faktiskt rätt bra. Snart måste jag sätta mig ner och plugga inför torsdagens tenta, för ikväll blir det tacomys och Desperata hemmafruar med Karolin och Jennie. Jag längtar! Innan dess ska jag och Karro iväg på ett svettigt spinningpass, blir bra då kan man trycka (extra) mycket mat efteråt!

Förresten, man kan ju inte låta bli att läsa den underbara:
MARIA MONTAZAMIS BLOGG

Om ett tag kommer VM-guiden med team Mexiko.
Grattis på födelsedagen, Julia! I sommar är vi förenade i den italienska flaggans tecken ;)

Malins VM-guide: Grupp A: FRANKRIKE

FRANKRIKE

INVÅNARANTAL:
Ungefär 61,5 miljoner

MATCHSTÄLL:
Blå tröjor, vita shorts, röda strumpor

SMEKNAMN:
Les Bleus

FLEST LANDSKAMPER:
Lilian Thuram (124)

BÄSTE SPELARE GENOM TIDERNA:
Zinedine Zidane

VM-MEDALJER:
4
- 1 guld - 1 silver - 2 brons

STÖRSTA STJÄRNA:
Thierry Henry (FC Barcelona) - en gång helgonförklarad i Arsenal, numer ofta bänkvärmare i Barcelona, detta till trots är han given i Les Bleus inte minst tack vare att han gjort flest mål i landslagsdressen. 

HÅLL ÖGONEN PÅ: Yoann Gourcuff (Bordeaux) - fyller 24 år samma dag som VM-finalen spelas. Gjorde en säsong i Milan. Inte given i startelvan men en riktig VM-joker. Används som offensiv mittfältare eller släpande forward.

ÖVRIGT:
Den franske förbundskaptenen Raymond Domenech är en udda figur i fotbollsvärlden med astrologi som ett nära intresse, fick stora rubriker när han under en landskamp bänkade spelare med motiveringen att "stjärnorna sagt att det var det bästa".


Den störste - Stjärnan - Jokern


Malins VM-guide

Efter som de flesta av mina kära vänner inte är särskilt fotbollsfrälsta (Jullan gillar fotboll, men är ett hopplöst fall;). Tänkte jag vara generös nog och bjuda på lite info inför sommarens höjdpunkt, självutnämnd expert som jag är. Haha. Det bästa med det hela är att JAG bestämmer vem som är bäst och så vidare... Lovar att försöka göra ett objektivt jobb.

Och Sanna - det blir förhör sen ;)

Vi tar länderna gruppvis, i bokstavsorning...
Frankrike först ut.

[Vecka 17]

Måndag: Plugga, Träna
Tisdag: Skola, Träna, Tacos och DH med Karro och Jennie :)
Onsdag: Plugga, Stan med Frida
Torsdag: VIP-shopping med Frida, Tenta, PPU, Träna
Fredag: Valborg = Partaj
Lördag: Bara vara
Söndag: Milan - Fiorentina

Aktiv Söndag

Har hunnit med en del denna söndag, som egentligen är min vilodag men ibland får man rubba lite på rutinerna.
Vaknade som vanligt på söndagar av att Sanna lät mig veta att frukosten var klar, den här morgonen var det bröd blakat på bland annat keso och rivna morötter, supergott!

Frida var här och pluggade lite, imorgon ska jag se till att sätta igång på allvar.
Gick iväg och tränade boxning med Karolin, hem igen och åt den supergoda rotfruktssoppan som jag och Sanna lagar till med jämna mellanrum.

Denna kväll återstår det bara att lägga en ansiktsmask och se Wallanderfilmen (för typ 6:e) gången som går på fyran. Imorgon måste jag börja plugga - har tenta på torsdag.
Dessutom drar jag igång min "Inför Fotbolls VM" genomgång imorgon - jag är laddad!

Tredje raka utan seger...

"Älska mig mest, när jag förtjänar det minst, då behöver jag det bäst" - Danskt ordspråk

Det spelar ingen roll att Milans försvar läcker som ett såll
eller att Milan lab missyckas med att hålla våra spelare skadefria
eller att Pippo Inzaghi springer offside 211 gånger och missar öppet mål
eller att Leonardo väljer att starta med Marek Jankulovski
eller att Milan kan förlora 3:e platsen...

Milan kommer att resa sig, tids nog och jag kommer att vänta!

Förresen så närmar sig ju Fotbolls VM med stormsteg och naturligtvis kommer Malins VM-guide med start nästa vecka. Sanna är iallafall grymt exalterad! Och mamma läser säkert med spänning också :)


Vilken härlig dag!

Har haft en riktig kanondag idag! Åkte in till stan med Sanna och Martina vid 10-tiden med förhoppning att hitta en klänning som Sanna kan ha på sin kusins bröllop i sommar och det gjorde vi, världens snyggaste dyrgrip med urläcker rygg! Sanna fick stå i provrummet medan jag och Martina slängde in den ena klänningen efter den andra, riktigt roligt. Avnjöt en god lunch på Veros uteservering i bara t-shirt (och byxor då;) innan jag hittade en fin, svart väska som fick följa med mig hem (imorgon SKA jag slänga två av mina gamla svarta).

Efter stan tog vi en promenad till ICA och köpte oss varsin piggelin - riktigt glassväder idag!

Nu ska jag plocka lite här inne innan Milan spelar match, förhoppningsvis är den bedrövliga formkurvan på väg uppåt.


Ursäkta den gröna missfärgningen längst ner,
påminner om Jennies tevebild ;)


Censurerat

Sitter och kollar på lite kort från de senaste två åren och kan bara konstatera att de bilder som jag "censurerat" skulle kunna fylla ett helt fotoalbum. HAHA! Minnen som ingen annan kommer få ta del av :)


Organisation

Jag älskar IKEA, njöt varenda minut som vi var där, speciellt stunden i restaurangen med kycklingfilé, pommes och beasås! Fick med mig en del smått hem så nu ska det snart organiseras här inne. Jag hatar att städa, typ dammtorka och torka golv men att organisera saker i små askar och skrin efter bokstavsordning eller färgskala DET gillar jag!


Ser fram emot en lugn helg!

Imorgon ska jag och Frida iväg och lämna plasma och efter det bär det iväg till IKEA. Jag är grymt taggad, var år och dag sedan jag var ute på IKEA sist. Är i desperat behov av galgar så sen ska jag åka hem och organisera i min garderob :) Ska iväg och träna en sväng också och sen blir det middag med Sanna och slappa framför en Wallanderfilm.

Lördag blir det stan med Sannis och Martina och förhoppningsvis lite shopping, god middag innan Milan möter Palermo.

Söndag kommer förmodligen Frida hit för lite plugg, ska traska iväg och lämna in en tipsrad och sen iväg och träna boxning med Karro :)

Måste dessutom plugga, jag som aldrig pluggar på helgen men nöden har ingen lag. Städning står också på schemat - en lugn och stillsam hemmahelg som jag välkomnar :)

Snart - Lyxfällan!

Mot köket:

Det börjar bli dags att klä på sig och vandra ut i köket och plugga lite innan jag ska iväg och träna klockan 12, skönt att få det gjort så jag kan ägna kvällen åt viktigare saker som typ mat och teve.

Min vän Karolin är helt briljant!

Gör som jag och stöd hennes kamp för mer MUST!
Kom inte och säg att Kräftmust inte låter lockande!


Senaste ryktet:

Dimitar Berbatov till Milan i sommar? INTE OK!
Vi ska ha Edin Dzeko och INGEN annan!

En riktigt trevlig dag

Egentligen borde jag vara stressad, har tenta nästa vecka 44 begrepp som ska definieras och hur många tror ni att Malin och Frida har gjort? Just det 0. Nåväl, jag blir aldrig stressad och det brukar lösa sig tillslut.

När jag och Sanna skulle iväg och handla idag så hittade jag en 50-lapp på bussen, så den fina lunchen (korv med mos) fick vi gratis. Och massa mat har vi dessutom i kylen och frysen också, naturligtvis har vi (på mitt initiativ) matsedeln för resten av veckan klar, jag vet att ni är nyfikna så en preview:

Torsdag: Lax, Fredag: Hamburgare, Lördag: Kycklingwook, Söndag: Soppa.

Jennie har varit här och hälsat på ♥.
Skulle egentligen ha tränat med Karolin idag men träningen blev inställd så det blev en lugn kväll :)

Samtal från min sambo:

- "Jag funderar på om vi ska orka laga mat eller ta en korv hos Willy?"

Inget att fundera på sa jag, det blir lunch i Willys förbutik, yey!

Päivi

Hämtade ut ett paket från H&M idag: jag älskar den leopardmönstrade byxdressen, den är snygg och framförallt bekväm - känns som man går omkring naken, finns en risk att jag kommer ha den typ varje dag i sommar, ja, med den tillsammans med mina Wayfares kommer folk tro att jag ständigt är på väg till en 80-talsfest, i like it!

Sitter och letar lite begrepp i en kursbok, lagomt engagerad och motiverad, väntar på att Sanna ska komma hem så vi kan åka och hälsa på Willy.


Tillbaka i Karlstad

Tågresandet gick över förväntan, när jag skulle kliva på hemma i Skell var det 20 minuter sent men därefter flöt allting enligt tidtabellen. Dock har jag inte sovit många timmar/minuter i natt så sömn är välbehövligt, men jag kan ju inte avstå från DH när Paulina Porizkova ska vara med och allt :)

Har haft det helt suveränt hemma, så suveränt att jag totalt glömt bort att jag går i skolan, morgondagens föreläsning lär bli ett brutalt uppvaknande. Nåväl, jag och Sanna ska och handla imorgon också, är det konstigt att vara grymt taggad? Tycker inte jag iallafall.
 

Förlåt att jag är sen, men det har varit vulkanutbrott på Island...

What to do?! Mitt flyg är inställt och jag får ta nattåget till Stockholm, naturligtvis fanns det inte en plats i en liggvagnskupé så jag får helt enkelt sitta. Nåväl förhoppningsvis kommer jag till Karlstad imorgon eftermiddag men man vet ju inte riktigt med kära SJ. Den som lever får se helt enkelt...

Football is love: Neville & Scholes


En liten uppdatering

Jag har det oförskämt bra här hemma, fint väder, god mat och fantastiskt sällskap.

Imåndags var jag på en anställningsintervju innan jag mötte upp Verro för lunch och andra trevligheter. Dessutom sprang vi på Pillan på stan.

Tisdagen var lugn och skön och igår var jag hemma hos min bästa vän ovh blev bjuden på fantastisk mat ♥

Den här dagen har också börjat bra, fick just reda på att jag fått sommarjobbet som jag så gärna ville ha! Go Malin!
Det ska vi fira här hemma ikväll innan hela familjens favoritprogram - Lyxfällan drar igång =)

Traveling day (night)


Tysk disciplin

Idag var dagen då jag var tvungen att skriva klart min hemtenta, den fick ingen bra början då jag skulle snooza en gång när klockan ringde klockan 8, nästa gång jag kollade var hon 10.37 - två timmar tack och hej!
Men som vanligt gillar jag att ha kniven mot strupen och nu är både den och utvärderingen skriven och klar, förhoppningsvis tillräckligt bra :)

Så det är vad jag har gjort på min Sanna-lösa dag. Jag och Karro har tränat spinning, det var jobbigt men nu blir det träningsuppehåll ett tag. Borde börja packa snart, väntar bara på tvätmaskinen och maten i ugnen.

Imorgon bär det av en sväng till Uni för att lämna tentan och sen blir det en dag med min vän från Hagfors innan jag åker till Örebro och tar nattåget.

Hörs imorgon!

=)


Anna Anka söker Assistent

Älskar att de bara spelar Abba-musik i kvällens avsnitt. Nyss världens bästa Abba-låt -Angel Eyes

Har inte Milan världens stiligaste tränare så säg?!


Har...,

* Har haft seminarium, det gick bra
* Har skrivit en fråga på hemtentan, två kvar
* Har boxas med Karro, roligt, svettigt och jag kommer inte kunna röra mig imorgon
* Har pratat med mor och far, längtar hem
* Har ätit fantastisk mat med Karro och Sanna, vi gjorde pizza med bland annat mozzarella, sjukt gott!
* Har tryckt en riklig mängd grillchips, mår lite illa
* Har redan passerat min tänkta läggtid, godnatt! 

Jennie, krya på dig ♥

Ny vecka

Trots att det fortfarande är påsk så har jag och Frida faktiskt skrivit en fråga på hemtentan idag, duktigt av oss!
Duktiga har även jag och Karro varit då vi tränat spinning nu ikväll.
I detta nu slöar jag framför teven och äter choklad, har haft en mycket trevlig och händelsefattig dag.

Imorgon blir det däremot fullfart: seminarie på förmiddagen där jag ska få leva ut mina såpaskådis-drömmar, sen blir det att stanna kvar på Universitetet och skriva lite på hemtentan innan jag möter upp Karro för att träna lite box. Därefter ska vi laga mat (pizza) och kolla på Desperate Housewives.


Ska boxas med Karro imorgon, inga tvivel vem av oss som
är starkast iallafall ;)


[Vecka 14]

Måndag: Plugga med Frida, Spinning
Tisdag: Seminarium, Plugga, Boxning med Karro som förhoppningsvis vill äta och se DH sen med mig? :)
Onsdag: Seminarium, Plugga, Styrketräning
Tosdag: Plugga, Packa, PowerStep kanske?
Fredag: Lämna in hemtenan, Lämna plasma, Påbörja hemresa
Lördag: Kommer hem - inleder frosseriperionden, El Clasicó på teve med Pappa & Fjun (+ Chips, dip och cola)
Söndag: Bara umgås med min familj ♥ (Jag är riktigt yatzysugen...)

Nedvarvning

Jag älskar tiden efter middagen, när man bara kan varva ner och sakta men säkert börja göra sig klar för John Blund. Ikväll har vi ätit en riktigt svensk husmanskostmåltid i form av kokt potatis, köttbullar, gräddsås. lingonsyld och morötter och det var vansinnigt gott!

Har även varit ute på en promenad och till och med pluggat lite, söndagar är ju Sannas bakdag så till frukost fick jag nybakat (ryskt bröd) med ost, paprika, gruka, vitt te och juice. Så skulle man börja varje dag :)

Dagen avslutar jag med fotboll, alldeles strax ska Spaniens stolthet spela, klasser i från en Milanmatch men Real Madrid är det näst bästa!


Målkalas

När Milan mötte Cagliari hemma i november blev det seger med 4-3, när de båda lagen möttes idag vann Milan igen, den här gången skrevs slutsiffrorna till 2-3.

Starkt av Milan att vinna med så många skador, det var en helt underbar match med högt tempo och målchanser till höger och vänser. Försvarsspelet var inte av högsta klass idag men det kan jag stå ut med så länge Milan vinner, dessutom var pantern Dida riktigt bra idag!

Målskyttar för Milan blev Borriello och Huntelaar, Astori gjorde ett självmål för Cagliari.


Årets första glass!

Oj, vilket underbart väder! Jag och Sanna traskade ner till ICA Kvantum för att handla lite ingredisenser till kvällens middag samt för att lämna in mitt tips. Vi passade även på att köpa årets första glass - Solero Pineapple, rikitgt svalkande och god.

Nu ska jag strax ägna mig åt min stora passion - fotboll och sen ikväll ska vi laga en ny soppa bestående av olika rotfrukter, kan bli riktigt gott och blir det inte det har vi hamburgare som plan B.

Jag vill bara säga att det inte är så konstigt om Milan inte lyckas vinna idag:

Skadade: Abbiati, Bonera, Jankulovski, Nesta, Onyewu, Beckham, Adiyiah, Inzaghi, Mancini, Pato
Avstängd: Flamini

MEN, vi har några hyggliga ersättare!
Forza Milan!

Glad Påsk!

Glad Påsk på er!

Vilket fantastist fint väder vi har haft här i Charlestown denna långfredag, jag och Sanna var ute och strosade i solen och handlade lite. Jag har städat oh nu ikväll har vi ätit en superb middag bestående av hamburgare (med bröd som Sanna bakat) och klyftpotatis, till detta serverade påskmust.

Nu sitter jag och smaskar på mitt påskgodis och hoppas på lika fint väder imorgon!

Skärtorsdagen

Jag och Frida var riktigt duktiga och hängde på låset till Universitetbiblioteket klockan 8 och skrev ytterligare en uppgift på hemtentan, bara 4 kvar nu. Därefter åkte vi ut till Bergvik där jag lyckades med konststycket att få bjuda Frida på lunch - Thaibuffé på Papaya, obehagligt gott med bland annat kyckling, fläskfilé, firre, ananas och vårrullar av vilka jag åt ett tvåsiffrigt antal.
Spenderade lite pengar, åkte hem till Frida och sov på soffan ett par timmar.

Senare på kvällen fick vi sällskap av världens bästa brudar innan vi drog vidare hem till Anders.
En riktig kanonkväll och kanske var det allra roligaste när Jennie bokstavligen ramlade ut ur hissen, hoppas du inte gjorde illa dig, gumman ♥






RSS 2.0