Off I go...

Ska strax iväg och jobba ett 24 timmars pass, kan lova att jag varit mer motiverad!
Gårdagen var iallafall kanon, ska berätta mer vid ett senare tillfälle.

O'learys tonight <3

foto0213 (MMS)

O'learys tonight <3


På begäran

Min rubrik lät som titeln på ett dansbands-album, men efter som en kär vän efterlyste livstecken tänkte jag kika in och skriva några rader.
Helgen har varit rätt innehållslös, har varit krasslig så det har mest blivit att vara hemma och ta det lugnt, sparar krafterna tills på onsdag då stan ska göras osäker.
Annars väntar mycket jobb denna vecka och HELA helgen, men har inte så många pass kvar och även om jag har det helt fantastiskt hemma så är jag lite ivrig att få komma tillbaka till K-town och sätta igång med den planerade flytten, mamma och pappa ska komma och hjälpa oss :) och så fyller både Karro och Jennie år dessutom :)

2010/2011 - Milans nyförvärv, so far:

1. Mario Yepes (Colombia)
2. Sokratis Papastathopoulos (Grekland) - för er som undrar lär det stå 'Sokratis' på matchtröjan...

Staffan Gattuso hade varit borta i över et...

foto0201 (MMS)

Staffan Gattuso hade varit borta i över ett dygn när jag gick och la mig igår... Ingen i den här familjen har kunnat sova ordentligt! Men när jag kom ner i köket nu så möttes jag av en gosig och trött krigare - vilken start på semestern :D


Minisemester

Ikväll har vi varit och hälsat på Sarah, Matte och mina söta kusinbarn Tilda och Julia.
Tror faktiskt att de tycker om mig, barnen alltså, haha! Tårta fick vi också, gissa vem som fick ta med sig det som blev över hem? Fick och fick, jag tog mig friheten att säga att det skulle vara smaskigt och det var det!
Tycker förövrigt att Jullan är lik mig, lucky child ;)
Imorgon drar jag och Pillan iväg till Vebo: där väntar sol, bad, Super Nintendo och ätbara ting.
Ska komma ihåg solkrämen denna gång!
So long,

Sommartecken

Stadsfesten är över och igår drog Morden i Midsomer äntligen igång!
Ser fram emot en räkmacka i Stackis inom en snar framtid :)

Jobbar fem dagar den här veckan, är ledig lördag och söndag - då sticker jag och Pillan till Vebo med bilden FULL av MAT och GOSAKER! Can't wait.

Andreas Johnson höll min hand i typ i typ ...

foto0194 (MMS)

Andreas Johnson höll min hand i typ i typ 7 sek. Jag Är kär!


8/7 2010

Det var kalas igår, i dubbel bemärkelse...
Mötte upp Verro på stan runt 18, vi käkade thaimat och impulsshoppade lite innan vi drog vidare till Sus för förfest med massa trevliga människor.

Vidare in på festivalområdet, mycket folk, måmga bekanta ansikten, lång kö till baren, allt var som vanligt med andra ord. Traditionsenligt avslutades festivalkväll nummer ett med en oxfilérulle med beasås.


Hälsningar från Sveriges finaste festival?...

foto0191 (MMS)

Hälsningar från Sveriges finaste festival?!


Snart helg...

Börjar jobba klockan 16 och 24 timmar framåt, sen är det helg för min del!
Festivalhelg dessutom :D

Bjudit la familia på middag. Grillspett, p...

foto0181 (MMS)

Bjudit la familia på middag. Grillspett, potatissallad & tomat, mozzarella och basilikasallad, såser etc - YUMMY! :)


Kräftan här,

Har haft en vansinnigt bra dag med Pillan i hennes stuga idag. Blivit bjuden på tacos, jordgubbar, vispgrädde och kaka - lyxigt värre! Har suttit ute i solen hela dagen, utan solkräm - inte min bästa ide, jag har solfrossa och är bränd på halva kroppen, not pretty!

Skulle egentligen vara ledig hela helgen men så ringde min chef och frågade om jag kunde jobba lördag-söndag - 16-16.30. 24,5h OB + Övertidsersättning är liite svårt att tacka nej till - kan innebära en ny matchtröja i Milano.

Första juli - regn!

Mycket regn dessutom. Och ingen fotboll. Hoppades att Milan skulle köpa någon idag, men icke.
Ganska tråkig dag med andra ord, har mest sovigt eftersom jag jobbat natt.

Regninga dagar har sin charm de också, jag kan ägna mig åt nördiga grejer som jag tycker mycket om men sällan tar mig dit till, som att läsa tillexempel.
Har läst ut Håkan Nessers nya deckare"De ensamma", bättre författare får man leta efter! Klurade ut hur det hela förhöll sig med 200 sidor kvar av boken, jag kan liksom min Håkan vid det här laget men det gör mig ingenting.
Egentligen skulle jag vilja läsa hans roman som kom ut i vintras, men som jag inte hunnit läsa ännu - "Maskarna på Carmine Street" men den har pappa satt tänderna i, så får läsa "Hypnotisören" av Lars Klepner först och se om den är så extra speciell som många säger att den ska vara. Den innehåller ju mord iallafall, skulle aldrig läsa en bok utan...

Nu parkerar jag bokbussen.

RSS 2.0