Mer än okej...


VM-GULD!

Kollade på hela förlängningen, såg inte bollen en enda gång men vem bryr sig såhär i efterhand?!


Inte okej...

I och med dagens poängtapp mot Livorno passerade Roma oss i tabellen, inte okej! Även om vi har en match mindre spelad. Milan är i en riktig formsvacka med skador på flera nyckelspelare och en bänk som inte riktigt håller måttet, den som saknas mest just nu är Andrea Pirlo.

Milan kommer att resa sig - igen!

Under Construction




Fräschar upp bloggen lite, tyckte det var dags att ta bort jultemat :P


VärmlandsOperan

Nu ikväll så har jag bejakat min kulturella sida, det händer tyvärr inte så ofta om man bortser från de x antal timmar som jag spenderar tittandes på det gröna fältets shack. Jag och Frida började vår kuturkväll med massa ostar, kex, frukt och rödvin (ett halvt glas för den förkyldes del) innan Alma kom och hämtade upp oss och körde vidare mot Värmandsoperan där Svinalängorna stod på programmet. Vi har läst boken på skolan så det var roligt att se teatern också, även om det inte riktigt var min grej - jag är mer en musikaltjej (obs. rimmet!)

Nu ska jag in i duschen och sedan kurera mig, det lovar jag pappa! Och hälsa Fjun att så lätt blir han inte av med mig... :)

Nu är jag less!

Jag är verkligen superless på den här jäkla förkylningen, det blir bättre men aldrig riktigt bra. Nåväl, det finns saker som är värre än en futtig förkylning, så jag klagar inte (bara gnäller lite:).
Under dagen har jag iallafall städat och bytt sängkläder, ska bli mysigt att krypa ner i en nybäddad säng om några timmar och kika på ett avsnitt av Varuhuset.

Nu ska jag in till köket och fixa te och äggmackor.

Medicin i brevlådan

Förkylningen blir bättre men jag var inte pigg nog att gå till skolan idag. Som tur var landade Varuhuset säsong 4 i min brevlåda vilket genast gjorde mig mycket piggare, har ingen skola imorgon så då får jag ytterligare en dag att vila för på fredag måste jag vara i form då Alma har bjudit med Frida och mig på teater.

Vid lunchtid kom dock Frida förbi och käkade innan vi provade 80-tals kläder och slingade hennes hår (med hjälp av Sanna såklart). Dessutom skickade vi ut inbjudningar till min födelsedagsfest, ni där hemma i norr har inte fått någon då det kanske är lite svårt med avståndet, men om någon har vägarna förbi K-town så är ni mer än välkomna!

Ikväll ser jag framemot Milan-Udinese i Coppa Italia och Andra Avenyn.

:)


Slutkörd fyndare

Ny kursstart idag, den här kursen verkar brutal! Både svår och tråkig, nåväl när våren kommer känns det säkert lättare. Efteråt åkte jag in till stan och klippte mig, syns väl ingen skillnad direkt men det är skönt att frisören har gått igenom kalufset, känns mycket fräscht nu :)

Mötte upp Frida & Robin för underbar Ceasarsallad på Vero innan det var dags att spendera lite av csn-pengarna som satts in idag... Blev en jeansväst och en "skoltröja" från Ginas rea samt ett rosa skärp till min kommande 80-tals fest, på tal om den fick jag min jumpsuit från Ellos idag! Den ser hyfsat stor ut men eftersom jag fyller år kommer ingen våga klaga på mina kläder iallafall ;)

Halsen gör fruktansvärt ont och jag har konstant blodsmak i munnen, dessutom är jag rejält snuvi så nu får det bli en varm dusch och sedan sängen :)

Det verkar inte vara menat att vi ska vinna mot Inter helt enkelt.

Ronaldinho är oinspirerad och missar straffar
Leo vägrar båda in en andra forward
och när han väl gör det så är det inte Super-Pippo
en matchotränad Clyde får en hel halvlek
och halva laget är skadat
vi kan fortfarande vinna såväl Serie A, CI och Champions League - det blir vansinnigt svårt men vi kan.


All heder, Nelson!
Förmodligen bäst hos Rossoneri idag...


Don Tommaso <3

Kanal 9 verkar ha lyssnat på den massiva kritiken, världens bästa fotbollsexpert (och Milan-älskaren) Thomas Nordahl är på plats i studion. Nu börjar pulsen bli sådär obehagligt hög...

Forza Milan!

Härligt Leeds!

2-2 borta mot Spurs, snyggt Pappa!

Halsont

När jag vaknade hade jag så förbannat ont i halsen, frös och svettades omvartannat. Det känns bättre nu efter jag fått i mig lite soppa men det blir att hålla sig hemma ikväll :(
Hoppas brudarna får roligt iallafall medan jag kurerar mig här hemma med te och apelsiner, förhoppningsvis är både jag och Sanna pigga nog att svänga förbi på Marias 25-års fest imorgon.

Träningsvärken börjar släppa

sakta men säkert, men det gör fortfarande ont och jag är smidig som ett kylskåp. Ska ta en lång tupplur på spikis snart och försöka lätta på spänningarna.
Har hunnit med att lämna plasma och handla tidigare idag trots att jag inte känner mig i toppform. Inte blev det bättre när jag kom hem och såg stackars Sanna som är sjuk på riktigt, hoppas hon blir bättre tills imorgon! Får titta till henne om ett par timmar när jag sovit klart!

Vi hade en mediationsövning på skolan idag

Man skulle föreställa sig själv på en äng och se saker som skulle göra att man blev lycklig.
Framför mina ögon dök den här skönheten upp:







TopCat - Staffan Gattuso ♥


PowerStep

Jag, Karro, Jennie och Mikaela har varit och tränat PowerStep, det var brutalt! Min träningsverk från igår har inte varit nådig under dagen, men det är så betydligt mycket roligare att träna när brudarna är med så jag ville inte banga. Vräkte i mig kyckling för en mindre familj när jag kom hem! Nu är tanken att jag ska börja skriva på min debattartikel som ska lämnas in på måndag men sängen ser redan nu så inbjudande ut, känner jag mig själv rätt så sitter jag och sliter efter derbyt på söndag runt midnatt.

I vilket fall ska jag inte vara vaken allt för länge idag ska upp och lämna plasma tillsammans med Frida imorgon och sedan iväg och handla lite. På kvällen blir det korridorsfest hos Jennie :)

Sov gott!


Rino <3


Säsongsstart

Dagen spenderades till en början med gruppen på Universitetet men efter lunch kastade jag och Frida in handduken, tanken var att jag skulle gå hem och plugga men så möttes jag av en skokartong från Nelly i min postlåda och var tvungen att gå in till Sanna och prova dem. De satt superbra och jag är lite förälskad så nu får min födelsedag gärna komma snart. Därefter försökte vi utan lycka hitta ett par turkosa dojor till Sanna.

När jag sen skulle ta en powernap på spikis så blev det en över två timmar lång tupplur, vi får väl se när jag somnar ikväll :P. På aftonen har jag faktiskt varit och tränat, trodde jag skulle på spinning - det visade sig att det var spinning plus core, men nu efteråt är jag väldigt stolt över mig själv! En bra sak med att träna är att man blir så gött hungrig, älskar att komma hem och käka efteråt.

Ikväll är det säsongsstart för Andra Avenyn, jag längtar! Först är det dock Polen mot Sverige som gäller.
Imorgon har vi seminarium, önska mig lycka till.

Sänder en extra hälsning till min bästis som ligger hemma i magsjuka, krya på dig ♥

Nu - avkoppling

Har gjort klart PowerPointen och skrvit mitt manus, debttartikeln skjuter jag upp ännu en gång.
Ska istället lägga mig på spikmattan, försöka smälta blodpuddingen jag nyss käkade och bara koppla av innan jag går bort till träningen. Herrehud, vad har jag gett mig in på? :P

Handbolls EM börjar idag

Efter en lång och skön sovmorgon sitter jag nu och snickrar ihop en liten PowerPoint till torsdagens seminarie och när det är klart ska mitt manus stolpas upp sedan skulle det vara trevligt om jag kunde börja skriva på min debattartikel som ska lämnas in senast på måndag. Helst av allt vill jag bara att allt jag har beställt ska komma så jag får prova det :)

Senare ikväll väntar ett styrkepass, kan bli spännande och se hur jag hanterar en skivstång i andra människors närhet, haha.
Det bästa med denna tisdag är ju förstås att Handbolls EM i Österrike drar igång med Sverige mot Slovenien som en självklar höjdpunkt, det är nåt att se fram emot det - nu ska jag försöka plugga vidare.


Mamma du har rätt:

Den här franska dokumentärserien på SVT om Andra Världskriget är kanon!

We're going back to the 80's

Har beställt hem ett par skor till min planerade 80-tals fest, hoppas de passar bara :)


...still there can never be another you


Vilse i skogen

Tanken var att vi skule gå på PowerStep ikväll men vi råkade bli lite sena och fick därmed inte vara med, typiskt!
Vi tog saken i egna händer och vandrade ut i elljusspåret och hamnade naturligtvis vilse. Karro har storyn.
Frusen kom jag hem och lagade superb mat med granne som jag tidigare under dagen beställt lite kläder från H&M med.

Nåväl, nu ska jag fortsätta njuta av Idrottsgalan - imorgon måste jag plugga!

Vecka 3

Såhär långt:

Måndag: Plugga med basgruppen. Förhoppningsvis träna. Beställa från H&M
Tisdag: Plugga. Handbolls VM startar
Onsdag: Plugga med basgruppen
Tosdag: Seminarium
Fredag: Lämna blod. Köpa present med Sanna. Städa garderoben
Lördag: Marias 25-års fest
Söndag: Derby della Madonnina


la samba de Dinho

Milan - Siena 4 - 0
Fyra härliga mål mot seriejumbon Siena idag, tvåa av dem var riktigt vackra men roligast var att vi fick se säsongens första hattrick från en Milanspelare signerat Ronaldinho som sakta men säkert börjar hitta tillbaka till sitt gamla jag. Dessutom inkaserades inga baklängesmål, Dida har vuxit in i rollen som nummer 1 igen.



Lördag

Igår kväll vankades det inte helt oväntat festligheter då det var länge sen vi alla sågs sist.
Jag, Jennie, Sanna och Mikaela åkte hem till Karro, gjorde oss i ordning och delade på en flaska skumpa innan vi ett par timmar senare drog vidare hem till Martins pappas fina hus med en mycket fin jacuzzi.
När det bev dags att dra ut så var jag och Sanna inte riktigt på danshumör så vi åkte hem och drack te och gjorde mackor i järnet. Det var iallafall en MYCKET trevlig kväll.



Friday I'm in love

Dagen har varit aktiv och började med att jag åkte åt en kombinerad lunch och frukost tillsammans med Sanna, blodpudding med rårörda lingon, inte helt fel. Därefter åkte jag ner till stan, traskade till Biblioteket innan jag mötte upp nyss nämna person. Vi gick till Kardemumma och köpte ett rött och ett grönt te i lösvikt, magiskt gott.

Därefter mötte vi upp i tur och ordning Jennie och Karro för att kolla utbudet på staden. Hittade inte överdrivet mycket men fyndade en klänning för 50 kr på H&M som Karro hittade åt mig, thanks honey :)

När vi kom hem blev det vila innan en utsökt middag och sedan drog jag och Sanna iväg till Frida där vi pimplade vin och snackade lite skit, den senaste timmen har jag, Sanna och Johanna suttit i köket och druckit te - en mycket trevlig fredagskväll med andra ord :)

Aerobics

Ikväll har jag, Karro, Jennie & Mikaela varit och tränat aerobics, haha! Nollkoordinarion.malin.nu!
Men roligt var det :)

Grande Capitano!

svenskafans.com


Milan 5 - Genoa 2

Ronaldinho (str)

Borriello x2

Tiago Silva

Huntelaar (str)


Mitt nyårslöfte

är att titta på Nyheterna minst en gång om dagen (tack för det utmärkta förslaget, granne).
Så idag satt jag bänkad framför rapport 19.30, allmänbildning är sexy!

Imorgon kanske jag berättar lite om min ytterst trevliga nyårsafton, nu ska jag ta igen lite sömn, vi kom i säng efter klockan 6 imorse.

En dag sent - gott nytt år!
och kanske är det allra bästa att - DET ÄR FOTBOLLS-VM I ÅR, HALLELUJA!


RSS 2.0