DN-galan

Det är något speciellt med denna underbara friidrottstävling, det är ju bara DN-gala på Stadion en gång om året.
Teve-kanalerna är borta igen - säg den lycka som varar för evigt? Men som tur är visar de tävlingen live på SVT PLAY - Tack gud för det :)

Malins CL-hunkar 2009/2010: Plats 7

Klubb:     Real Madrid
Nation:    Portugal
Position: Yttermittfältare
Ålder:       24

Christiano Ronaldo


Fick en plats eftersom detta enbart är en ytlig lista,
om jag skulle ha rankat fotbollsvärldens vidrigaste uppträdande
och attityd så skulle C. Ronaldo varit solklar etta

God morgon!

17


Det visade sig att jag faktiskt kunde vara ledig idag, skönt men det innebär inte att det blir en lugn dag.
Tvärtom jag har massor att göra. Nu närmast ska jag faktiskt iväg och lyfta ltie skrot, sen iväg till Karolinen och lämna plasma - det var över två månader sen sist så det är verkligen på tiden. Därefter ska jag iväg och handla för i detta nu är mina älskade föräldrar påväg hit och vi ska käka tacos här ikväll ♥

Vi hörs senare, nu ska jag klä på mig,


Sent, sent, sent...

Oj, nu har klockan blivit mycket igen, så går det när man absolut måste kolla på "Reddan" innan man lägger sig.
Nu är det iallafall tack och godnatt, har mycket att göra imorgon.

Sov gott ♥

Det var ju iallafall fint väder igår

Idag är det mulet och det ser ut att bli regn... igen! Ska tydligen bli ruttet väder i helgen när mamma och pappa är här också, vi får väl hålla oss inomhus helt enkelt, huvudsaken är ju att vi får umgås :)

Nu ska jag snart ta tummen ur och städa inne på toan. Mitt pass är framflyttat en timme så jag ska jobba 18-21 idag istället, vi ska och lyssna på musik i nån kyrka.

Äntligen!

18

Äntligen har tevekanalerna kommit tillbaka. De har inte fungerat på några veckor, efter branden men nu kan jag äntligen ägna tid åt min älskade text-tv igen :)

Grillad kyckling och vitlöksbröd

Det var min middag och den var sannerligen välsmakande! Undra om de har vitlöksbröd på Cypern? Hoppas det!
Innan jobbet idag gick jag en snabbis på stan, skulle egentligen inte köpa nånting men så kunde jag inte hålla mig i från 75% rean på Monki. Gick därifrån med en ljusbeige blus som jag spanat på länge, samt en tre-färgad tunika som jag har i en annan färgskala, mycket bekväm.


112 kr för båda två. Älska, älska, älska rea :D

Malins CL-hunkar 2009/2010: Plats 8

Klubb:       FC Internazionale
Nation:     Portugal
Position:  Yttermittfältare
Ålder:        25


Ricardo Quaresma


Sista onsdagen i Juli

19

Det är faktiskt det idag, helt otroligt vad tiden går fort.
Gårdagskvällen spenderade jag som sagt hos Karro som hade bakat en supergod blåbärspaj! Till det sås såklart, både jag och Karro äter nämligen sås med paj, inte tvärtom.

Vi såg lite allsång och kollade in taxfree utbudet, helt vansinning så billigt vissa varor är, jag kommer bli knäpp innanjag bestämmt vad jag ska köpa.

Nu ska jag betala räkningar, unefär lika roligt som det låter men hyra, internet och hemförsökring måste ju betalas oavsett om det är roligt eller inte :P
Ikväll ska jag iallafall få sluta lite tidigare från jobbet så jag hinner hem i god tid till Audi Cup: Bayern München - Milan. Förhoppningsvis har Rossoneri tagit sig samman efter den senaste turneringens katastrofala insats.
Om Leo bara spelar Inzaghi ska det nog inte vara helt omöjligt att lämna planen med segern inkasserad.

Fantastiska minnen: 1/4-final CL 2007.
Rinos direktpass, Clydes klack, Pippos avslut - DET mina vänner, det är konst!

Kvällsfika på Färjestad

20



Morgonen/Förmiddagen har varit mycket oaktiv. Satt och snackade skit i en timme med min granne till frukost, det är undefär det som har hänt.
Nu har jag tänkt klä på mig, äta och kirra lite matlådor. Ska jobba en timme extra idag, börjar klockan 16 så det är bäst att jag sätter igång och göra nån nytta.

Efter jobbet blir det en promenad till Färjestad och kvällsfika och mys hos Karro. Hon är en riktig bagare min vän så det blir spännande och se vad det bjuds för nåt gott, jag är ju inte direkt kräsen när det kommer till fika!


Malins CL-hunkar 2009/2010: Plats 9

Klubb:     AC Fiorentina
Nation:    Italien
Position: Anfallare
Ålder:       27

Alberto Gilardino


En väldigt lugn helg

21


Har inte varit i toppform och har mest sovit hela helgen. Igår sov jag, kollade på fotboll och hör och häpna - pluggade lite!
Jag skrev klar förord + inledning på den slutgiltiga B-uppsatsen, har insett att jag måste bli klar med mina delar innan jag åker bort, och nu har jag tre veckor på mig att skriva abstractet.

Idag känner jag mig lite bättre iallafall, även om jag fortfarande är vansinnigt trött. Ska nog inte bli några problem att ta sig igenom arbetsveckan, är ju ledig lördag & söndag då jag bara ska umgås med mina päron.
Innan jag börjar jobba nu ikväll måste jag cykla ner till Konsum ovh handla lite, efter jobbet blir det nog inte mer action än att äta och sova.

Later,

Berlusconi, Galliani - är ni vakna?

Agera! Milan behöver förstärkning NU!
Kalac är det största skämt som någonsin befunnit sig mellan två stolpar!

Just nu har jag en känsla av att kommande säsong kanske inte blir så rolig...

Hjälp! Jag har blivit precis som min pappa!

22


Jag har alltid hånat min far för att han alltid ska hålla på och kolla väderprognosen och nu inser jag att jag blivit precis likadan, vaderkanalen.se är lätt en av mina mest besökta sajter. Vuxenpoäng.

Malins CL-hunkar 2009/2010: Plats 10

Klubb: Chelsea FC
Nation: Elfenbenskusten
Position: Anfallare
Ålder: 31

Didier Drogba


Malins CL-hunkar 2009/2010

Följande gäller mina vänner:

Enbart spelare i årets upplaga av UEFA Champions League finns med, alltså ingen Paolo Maldini (hade vart tråkigt med en sån givet etta) eller David Beckham (även om det är mycket troligt att han spelar i Milan efter nyår) osv.
Eftersom kvalet pågår vet vi inte exakt vilka lag som kommer finnas med, därför finns alla spelare i de stora klubbar som redan är kvalificerade plus fyrorna i de tre stora ligorna - dvs Fiorentina, Arsenal, Altletico Madrid.


Inte i toppform

23


Sitter på jobbet och mår lite halvtaskigt. Fryser, är trött och har ont i hela kroppen, blev till och med tvungen att tacka nej till festligheter ikväll. Istället ska jag vara hemma och kurera mig och kolla på Rederiet såklart.
Förhoppningsvis är det fortfarande uppehåll om en halvtimme då jag slutar.

Min fotbollsabsitens växer för var dag, träningsmatcherna uppfyller liksom inte behovet. Jag kommer dessutom inte vara hemma när det är Serie A premiär - KATASTROF! Men som tur är kommer jag ha det rätt okej ändå har jag en känsla av ;) Längtan till Champions League är nog ännu större, särskillt med tanke på att Milan inte var med förra gången det bagav sig. Ikäll tänkte jag lägga ut lite bilder på hunkar i turneringen så att alla kan börja längta lika mycket som jag.

Det är klart att det känns

I natt spelar Milan mot Chelsea. Chelsea som numer har Milanistan Carlo Ancelotti som tränare.
Även om jag var för att Carletto klev åt sidan så känns det konstigt att se honom i den blå dressen, han som vunnit Champions League med Rossoneri som såväl spelare som tränare. Nåväl jag önskar honom gott och dessutom tror och hoppas jag att han kommer träna Milan igen i framtiden :)


Nu - Då
Leonardo - Ancelotti

Löning!

24


Älskade löningsdag, det enda som är lite jobbigt är att det är en hel månad kvar tills nästa gång ;)
Nästa gång jag får lön är förresten samma dag som vi kommer hem från Ayia Napa.

Var uppe innan klockan 9 imorse - det hör inte till vanligheterna, dessutom var det solsken - det hör inte heller till vanligheterna nu mer. Någonting annat som inte heller hör till vanligheterna är att jag tog en promenad på morgonkvisten - den kommer jag leva på länge var så säkra!

Har också hunnit med att laga fyra matlådor med chili con carne och nu börjar jag känna mig hungrig så det är nog dags för lunch, undrar vad jag ska käka? Det lutar åt korv med mos, ketchup, minimajs och vattenkastanjer.

Börjar jobba som vanligt klockan 17, imorgon börjar jag redan klockan 9 eftersom det är helg, söndag är jag ledig och då ska jag verkligen passa på att bara njuta av en bra bok, Rederiet och äta godis såklart!

Later,

Lite inför-shopping

25



Imorgon kommer lönen, därför har jag ägnat dagen åt att spendera mina sista slantar på stan, i ösregnet innan jobbet.
Hade spanat in en bikini på Åhléns med underdelen var inte snygg och dessutom kostade den endel, som tur var hittade jag en fin på KappAhl med avtagbara band vilket var det viktiga - 25 % rabatt var det dessutom.
Från H&M fick jag med mig en guldig beachbah och ett par nya, svarta tygskor. De allra sista slantarna spenderades hos Apoteket på solkräm.

Efter jobbet har jag köpt hallonsaft och nu sitter jag och tittar på Rederiet och ber till vädergudarna att vi ska slippa regnet imorgon och resten av helgen.


Mina inköp, dock är väskan i guld

Träningsmatch i natt.

26



Har just pratat med, i tur och ordning, Fjun, Pappa och Mamma, snart kommer de äntligen hit!
Måste hitta på nånting att köpa i present till min lillebror, han fyllde ju som sagt år i måndags men jag har inte skickat någon present utan köper nåt som mamma och pappa kan ta med sig hem till honom.

Idag har jag hunnit med att både tvätta och städa, ska vika tvätten medan jag varvar ner med ett avsnitt av Rederiet strax. Det mest exalterande som hänt idag är att Karro fått hem taxfree-katalogen :D Blir att titta i den till veckan, var så säkra. Att jag kommer beställa godis vet jag redan ;)

Imorgon blir det eventuellt att bränna de sista två hundralapparna jag har på en bikini som jag spanat in på nätet, hoppas att den finns kvar på stan bara och att den sitter som jag hoppas för då blir den min.

Nu blir det som sagt "Reddan" och sen lite sömn innan klockan ringer 01.00 då Milan träningsturneringsspelar mot Club America.
 
Ciao!


Becks & SuperPippo (och Clydes hand:P)


Ett ljus i mörkret

27

När vädret suger så hårt som det gör just nu har man iallafall en ursäkt att sitta inne och kolla på Rederiet innan jobbet.
Har inte gjort mycket idag, sett över och tecknat hemförsökring så att det är klart innan vi åker till Cypern och lagat två matlådor, skönt att ha när man kommer hem rätt sent från jobbet.

Ska försöka göra en tidig kväll ikväll, imorgon hade jag tänkt kliva upp i hysad tid för att tvätta och städa.

Då kör vi...

Klockan är strax över fyra på morgonen och alldeles nu ska LA Galaxy mot AC Milan blåsas igång.
Fotbollsabstinens!

Fjun 16!

Klockan har passerat midnatt, det är nu den 20 juli, min älskade lillebrors 16:e födelsedag.
Grattis Fjun (Fjunjävlel, Fjun med hjul, Fjunis, ja kärt barn har många namn...) egentligen heter han Niklas, men som storasyster är det min uppgift att komma på alternativa smeknamn.

Dagen till ära har jag gjort en lista på vad min bror är mer eller mindre världsbäst på:

1. Att alltid ha pengar trots att han inte tjänar några
2. Att blanda dipp
3. Att veta vem som skrivit alla Queenlåtar och vilket år
4. Att analysera och fundera över spelsystem (fotboll)
5. Att göra narr av vår mor & far så jag kiknar av skratt
6. Att skryta över sina muffins och inte låta någon annan smaka
7. Att titta på blodiga skräckfilmer samtidigt som han spelar tv-spel och vara helt oberörd

Lördag 18/7







Hard work work

Halloj!

Vilken kväll vi hade igår! Supergod mat - grillat kött, färskpotatis, beasås, sallad, vitlöksbröd, mums!
Det bästa av allt var naturligtvis att vi bokade vår Cypernresa, den 17 augusti åker vi, sex brudar, att säga att jag längtar är kanske århundrades underdrift. Efter vi bokat lyssnade vi på bra musik och sedan blev det utgång på Glada Ankan. Jag (som jobbar idag) och Jennie (som skulle på dop) drog oss tillbaka lite tidigare och tog 01.42 bussen hem, innan dess hann vi med en kycklingburgare på BK.

Idag jobbar jag, började klockan 11 och slutar runt 20-tiden nångång, ikväll blir det chips och fotboll. LA Galaxy - Milan.
Sämre kan man verkligen ha det!!!

Ayia Napa

17/8 - 25/8
Malin  Karro  Jennie  Mikaela  Frida  Emma  - det kan inte bli annat än helt suveränt :D
28 dagar kvar

... om exakt

♥   ♥   ♥

... en vecka är det löning :D
... två veckor kommer mamma och pappa :D
... ett dygn har jag ätit en vansinnigt god middag i fantastiskt sällskap och avnjuter ett glas vin i glada vänners slag :D


Zlatan, du ger mig ju inget val?!

Det finns tre lag i fotbollsvärlden som gör mig illamående av irritation. Tre lag som trots sina stora spelare och framgångar inte väcker några som helst positiva känslor hos mig, dessa tre lag är Juventus (all respekt för den store Del Piero), Inter och Barcelona.
Zlatan Ibrahimovic har i tur och ordning representerat Malmö FF-Ajax-Juventus-Inter och nu enligt många uppgifter också Barcelona. Jag hade hoppats att Ibra skulle gå till Premier League eller Real Madrid så jag hade fått chansen att börja gilla honom, men så blir det alltså inte. Om nu uppgifterna stämmer så måste jag tyvärr säga att Inter gjort en bra affär, mycket pengar, Hleb som är okej och Eto'o - en riktig killer som i mina ögon en av de få som kan mäta sig med Pippo Inzaghi när det kommer till målsinne. Varken kusinerna eller Barca har dock bekräftat affären på sina hemsidor så vi får väl vänta och se ännu ett tag, men i vilket fall så är inte Malin och Zlatan något radarpar.


Spela hem guldet till huvudstaden, Ricky!

I valet och kvalet

Sitter och funderar på om jag ska ta buss eller cykel till jobbet ikväll. Enligt SHMI ska det inte bli regn så man kanske skulle passa på att få sig lite motion? Kan ju cykla dit, möjligheten att ta bussen hem finns ju alltid kvar.
Mitt andra stora dilemma är vad jag ska käka innan jag ger migiväg, det lutar åt korv med bröd, mums!

Avslutningsvis så grattis till Milans försvarare Kahka Kaladze som blivit pappa och till vår nye tränare Leonardo som avslutat sin träningsutbildning med glans.

Har vi sagt bad så blir det bad

Jga och Karro hade ju som kanske bekant beslutat oss för att bada idag eftersom väderrapporterna hade lovat sol och många plusgrader. Så blev ju inte riktigt fallet. Men det stoppade inte oss, vi plaskade runt i ett par timmar iallafall och höjde medelåldern på Parkbadet ordentligt. Förutom att plaska hann vi också med att köpa godis, basta och disskutera världens bästa Rederiet. Även Karro är numera besatt av mästerverket.
Vi planerade även lite smått inför helgen då Jennie kommer, det blir god mat, vin och planering :D

När vi lämnat badet käkade jag en hammis på Mama Rosa och sen körde Karro mig till jobbet.
Känner mig helt slut nu, allt badande tar verkligen på krafterna - man är ju inte 20 längre :P

Oj, så mycket klockan har blivit

Så går det när det finns en massa nya Rederietavsnitt att frossa i.
Har en del klänningar som jag knappt använt och inte heller kommer att använda, så upptäckte jag bloggshoppen en mycket smart idé.

Nu måste jag verkligen sova, innan jobbet imorgon ska jag och Karro bada :)

Han är magisk helt enkelt.

Halloj!

Äntligen lite sol och värme igen, det var sannerligen välbehövligt. På tal om sol och värme så kommer Jennie till stan på lördag då ska vi planera inför vår resa :D
Egentligen berhöver jag verkligen åka till Willys och handla idag men jag har bestämt mig för att skjuta upp det ännu en dag men imorgon måste jag se till att släpa mig iväg. Jag är lite inne på att cykla bort och träna för första gången på över två månader, det känns tugnt så vi får se hur jag gör.
I vilket fall börjar jag jobba klockan 17 så nu ska jag ut och sätta mig i solen en sväng.

Milan träningsmatchade igår, för första gången den här säsongen, seger 2-0 mot Varese och gissa vem som gjorde båda målen? - Just det, Pippo Inzaghi!


Btw - it's official:

AC Milans nye lagkapten heter Massimo Ambrosini
Grande!


Lat Lördag

Idag har jag verkligen inte gjort nånting, skönt! Vaknade just innan klockan två och kort därefter ringde min far, idag är det bara 20 dagar tills han och mamma kommer =) Nu ikväll ska jag titta på Morden i Midsomer och förhoppningsvis ta mig i kragen och städa min garderob.

Gårkvällen var kanon! Jag mötte upp Frida på stan runt 14-tiden där vi uträttade några ärenden, käkade en sen lunch, sedan åkte vi hem vi och hämtade upp Robin som slutat jobba, drog vidare hem till dem och åt godis och bara slappade i soffan. Halv fem hämtade vi Jossan och hennes kompis Linda på tågstationen.
När klockan var runt 21.30 dök Karro som hade jobbat upp, vi var hungriga och Frida likaså, så den fantastiska värdinnan gjorde pizza som hon bjöd på.

Utgången blev på Harry's - trevligt, trevligt :D

     

Kvällen avslutades på bästa sätt - en 'Nice Price' med Karro på BK =)

Regnet det bara öser ner

Har aldrig varit med om att regnet öst ner från det jag vaknat tills dess jag är på väg i säng igen men idag är dagen, tyvärr, förhoppningsvis blir helgen bättre.

Idag har jag fortsatt städa, imorgon blir det att göra detsamma med garderoben, måste packa upp min resväska vilket jag inte gjort ännu. Att packa upp är kanske det tråkigaste som finns?!
Har som vanligt jobbat 17-20, efter det tog jag och fantastiska Karro en fika på CoffeeHouse by George, drack iste och åt en jordgubbscheesecake och bara pratade =) Efter nån timme blev vi glassugna och gick över gatan till Burger King.

Nu ska jag titta på ett avsnitt av världens bästa Rederiet.
Imorgon blir det festligheter =)


Tillökning

Milanfamiljen har fått tillökning, Pippo Inzaghi har skaffat en valp.
Nu har Rino Gattusos vovve Sam en kompis att leka med på Milanello, vad Pippos fyrbenta vän heter är ännu okänt.


Den vita sötnosen är nästan lika gullig som sin husse

Mamma är säkert stolt

För här hemma vankas det storstädning, kommer inte bli klar idag man måste ju vila och dessutom ska jag snart iväg och jobba. Innan dess tänker jag hinna byta sängkläder och eventuellt hänga lite tvätt för när jag kommer hem från jobbet ska jag hoppa av bussen vid Konsum, köpa chips och sen promenera hem och titta på Morden i Midsomer och Rederiet på datorn.

Imorse åkte Martin & Julia hem till Tyskland, jag varuppe klockan 6 och sa hejdå, usch det var riktigt, riktigt tråkigt alltså, det känns redan tomt :( Hade köpt en ABBA-skiva så att de kunde ta med sig det bästa från Sverige tillbaka ;)
Igårkväll hade vi avskedsmiddag men en MASSA efterrätter, mums!

Förövrigt kan jag bara säga att jag längtar så brutalt mycket till vår tänkta utlandsresa - brutalt!

Ciao!

Skulle du hellre vilja att jag var en fotbollsstjärna?

Lena och Orup var HUR bra som helst!
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen men den senaste veckan var busy =)


SUPRISE!

Överraskade verkligen mamma när jag ringde på dörren i måndags, hon trodde inte att jag skulle komma hem förrän på torsdag. När pappa sen kom hem från jobbet blev han minst lika överraskad, gud så roligt det var!

Hemresan gick oförskämt smärtfritt, spenderade x antal timmar på Arlanda, men det finns tråkigare ställen att tvinga fördriva sin tid på. Eftersom jag inte hade sovit nånting på natten försökte jag ta igen lite välbehövd sömn på flygplatsens stora balkong som finna på terminal 5. Jag sköt ihop två fåtöljer och somnade riktigt bekvämt, vaknade gjorde jag två timmar senare av att två japaner stod över mig med sina kameror i högsta hugg... Jaha?...

Hem kom jag i vilket fall och träffade en gammal klasskamrat som dessutom är min granne som skulle hämta sin syrra från Falmark (flygplatsen) så jag fick åka med och slapp tjafsa med flygbuss osv hem.

Efter att bara varit hemma och tagit det lugnt med min kära familj i måndags så besökte jag min bästa Pillans stuga i Örviken på tisdagen. Jag blev bjuden på en riktig gourmetmiddag plus efterrätt av Ingalill och som bonum fick jag träffa Mille, Pillans 7-månader gamla brorson för första gången, han är så söt att det gör ont :)
Pernilla hade köpt världens finaste present åt mig, hon vet ju såklart att jag älskar Body Shops produkter så hon hade investerat i en nyhet till mig. Bodylotion med hallondoft - och den doftar verkligen hallon. jag ska aldrig använda nån annan!!! Tack!

Onsdag så, spenderade jag med Verro på stan, vi käkade lunchbuffé på Tatung och bara hade det allmänt gött, senare gick vi förbi Korvis för att träffa Pea och Vickan :) Pea det lilla monstret fyller år på lördag ♥

Imorgon ska jag träffa Julia som jag inte träffat sedan augusti!
Vapendragarna, Ledin och Stadsfesten imorgon - say no more ;)