1200 kronor fattigare nästa år - ska bli mig ett sant nöje!

Mitt nyårslöfte ska vara att skänka pengar till välgörenhet, men det kan ju inte vara vilken välgörenhet som helst utan något som jag verkligen brinner för. Jag ska bli tigerfadder!
För 100 kronor per månad kan man hjälpa Världsnaturfonden att rädda världens tigrar. Grande! 

(Vecka 49)

Måndag: Städa BIG time. Tvätta. Försöka plugga lite
Tisdag: Föreläsning. DH-Kväll med Karro och Jennie. Färga håret
Onsdag: Föreläsning
Torsdag: Föreläsning
Fredag: Ge plasma. After Work med Sanna. Martinas 20-års fest
Lördag: Åker till Arvika för Elins 20-årsfest och sover över
Söndag: Bara ta det lugnt och skriva julkort

Ibland älskar jag att ha fel

Matchminut 93' och 95'.

När jag pratade med pappa i telefon här om dagen sa jag att hans Leeds United kunde få Milans Klaas-Jan Huntelaar gratis, bara vi blev av med honom. Holländaren gav mig svar på tal idag. Han blev inbytt med cirka 7 minuter kvar att spela och med två mål (varav en magnifik chip) fixade han tre poäng till Milan som nu är ny tvåa i tabellen :D. Vill bara poängtera att min Filippo Inzaghi som blev inbytt med kvarten kvar spelade fram till båda målen.



Första advent


Min fina chokladkalender som jag köpte idag. Belle är min favoritprinsessa.
Sannas Nalle Puh-kalender till höger

Sen åkte vi hem och bakade lussebullar :)

Sanna chillar i vår fina soffa med lussebullspåsarna liggande på bordet

Varm Oboy med vispgrädde ♥


Luftslottet som sprängdes

Kom hem från bion för en liten stund sedan, har nu sett hela Millenium-triologin. Varför var Stieg Larsson tvungen att gå bort, jag vill ha MER! Den tredje filmen, Luftslottet som sprängdes var (precis som de andra två filmerna) ruskigt bra! Riktigt sevärd! Tycker att Män som hatar kvinnor var bäst, sedan Luftslottet som sprängdes och att Flickan som lekte med elden var minst bra! DVD-boxen som lär komma vill jag ha.

IKEA

Inledde dagen med en lång sovmorgon och därefter världscuptävlingar i skidsprint.
Runt 14.00 ringde Frida som var klar med sin omtenta och hämtade därefter hämtade hon upp mig och Sanna och vi drog ut till Bergvik och käkade på en restaurang som jag inte minns namnet på. Maten var iallafall supergod, Thailändsk buffé. Jag är egentligen inte särskilt förtjust i orientalisk mat men denna var inte kryddstark alls så jag älskade den, har svårt för stark mat.

Efter käket blev det ett besök på IKEA där lite smått & gott, bland annat lite grejer inför min och Fridas kommande julfest. Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan jag möter upp Jennie, Frida, Anna och Alma för bio - Luftslottet som sprängdes. Jag är taggad!


Fredagsmys

Sov inte särskilt bra inatt, armen värkte och jag frös stundtals, men det stoppade inte mig och Sanna från att hänga på låset i stan. Inledde på H&M och köpte en vardagströja, halsband och en ring som jag är förälskad i.
Ett par affärer till och sen var vi båda urhungriga så vi gick till Amigo och käckade lunch, det var fantastiskt gott som vanligt! Vi var två slagna krigare som mådde ganska kasst, men efter mat och en kopp kaffe (jag avskyr kaffe men var tvungen att göra nåt för att vakna till liv) fick vi några krafter tillbaka.
Hittade en klänning som jag troligtvis ska ha på Elins födelsedagsfest nästa helg, hör och häpna: den är inte svart!
Fick med mig lite annat smått och gott innan vi åkte hem och däckade i varsin säng.

Efter några timmars vila blev det middag innan vi provade dagens inköp. Kort därefter kom Frida och hängde med oss tills vi drog vidare till Jennie där också Karro och Mikaela höll hus. Idol och snacks + trevligt sällskap = en lyckad fredagkväll.

Nu blir det att sova - det är ett som är säkert!

Pillan!

Vore inte det här något för oss?!


Svinvaccin

Efter årets bästa frukost hos Jennie cyklade vi till skolan för föreläsning. Under lunchen var jag helt säker på att jag slarvat bort min mobil, men tack och lov låg den i handväskan, i föreläsningssalen.
Efter skolan cyklade jag och Sanna de få metrarna till Vårdcentralen där vi blev sittandes ett bra tag i kö, men tiden gick väldigt fort,tur att vi var två. Så nu är jag vaccinerad, vet fortfarande inte om jag tycker att jag gjorde rätt men får väl lita på min moder, som vanligt. Ber till högre makter att jag inte ska bli dålig imorgon då det är shoppingdag :)

Breakfast at Jennie's

Gårdagen hos Jennie var suverän, mycket trevligt och jag fick med mig en jättefin foundation hem, jag som använder foundation typ två gånger per år ;). Värdinnan hade gjort det superfint och dukat upp smörgåsar, bullar, kakor, godis, ja en massa goa grejer och det blev massor över så jag och Sanna ska dit och käka frukost innan skolan, runt halv tio. Supermysigt.

Sitter just nu med min morgonsmoothie - hallon, jordgubbar och björnbär denna morgon :)
Efter föreläsningen blir det att säda köket och sen bara slappa framför teven, ska upp hyfsat tidigt imorgon för att göra stan.

Ha en bra dag!


Tjänstefel, Leo!

Att inte byta in Filippo Inzaghi när matchen ser ut som den gör?! Att inte byta in någon över huvudtaget i andra halvlek?! Nu måste Milan åka tilll Schweiz och ta poäng för att gå vidare. Inte okej!
Försvarsspelet? Under all kritik vad gäller ytterbackarna.

Annars kan jag bara hålla med en av grabbarna på forumet:


BrB 20 kap 1 §

 om tjänstefel är min favorit i hela lagboken, kan den som ett rinnande vatten och fick också bevisa det idag när jag agerade juridik-fröken åt Alma och Frida. Jag bjöd på lunch också - nudlar.
Har handlat lite och haft ett mycket givande telefonsamtal med världens bätsa Verro.

Klockan 18.00 ska jag och min +1 (Sanna) hem till Jennie dit Emma kommer och visar hudvårdsprodukter, det blir kul. Därefter blir det fika och det är ju alltid trevligt, sen hemåt för att titta på Milan - Marseille, förhoppningsvis blir det minst lika trevligt.

Synd att du inte kan komma Karro, jag tar med mig en låda Toffifee, som jag vet att du älskar, till värdinnan.

En månad kvar till julafton

Inspireras av Karro och gör en lista med det bästa med julafton:

* Mammas nubbesallad
* Mammas mimosasallad
* Julmust (håller med Karolin om att det helst ska vara glasflaskor i back)
* Godisbordet vi har hemma
* Staffan Gattuso som ligger under julgranen
* Ge/Få julklappar
* Kalle Anka
* Glögg
* Eventuellt få provspela Fjuns nya tevespel
* Titta på nya dvdfilmer man fått i julklapp ( i år förhoppningsvis Varuhuset, Mamma!)

Mycket glädje med jul, något annat glädjande är att Liverpool är borta ur Champions League - Fiorentina vidare.
Forza Italia


Tacos

Innan vi åkte till Jennie var jag sjukt hungrig - nu är jag sjukt mätt.
Vi har festat på tacos, julmust, chips och juleskum. Desperate Housewives var sjukt bra, men det är hög tid för Bree att göra sig av med Orson! Vi kollade även igenom Jennies kort från Cypern och lite annat, det fanns några "godingar" haha.

Nu sitter jag och kollar på Hells Kitchen, efter det blir det Andra Avenyn på webbteve och sen tack och godnatt, imorgon runt 10 kommer Frida och Alma hit och jag ska agera juridik-fröken.
Frida hämtade förresten ut biobiljetter till Luftslottet som sprängdes som vi ska se på lördag, är grymt taggad!


0.33


Måndag

I lördags var det ju så sanslöst fint väder men sen så kom regnet och det brutalt trista vädret tillbaka.
Har suttit ett bra tag nu och hoppats på att det ska sluta regna, men icket så jag antar att det bara är att ta fram paraplyet och traska bort till gymmet. Usch, för både paraply och gym.
Ska slinka in på biblioteket också och se om jag kan få tag i en bok till Frida.

Annars ikväll blir det att bara vara hemma, ta det lugnt och längta tills imorgon samt helgen!

Kommande vecka (48)

Måndag: Föreläsning
Tisdag: Plugga. DH-kväll med Karro och Jennie
Onsdag: Plugga. Hem till Jennie dit Emma kommer och visar hudvårdsprodukter. Milan-Marseille
Torsdag: Föreläsning. Köksstädning
Fredag: Shoppingdag med Sanna!
Lördag: IKEA med Frida & Sanna. Förhoppningsvis bio
Söndag: Julbakning med Sanna & Maria. Catania-Milan. El Clasicó


Fyra mål, fyra målskyttar och framförallt - tre poäng

1-0 Clarence Seedorf
1-1
1-2
2-2 
Marco Borriello
2-3 Alexandre Pato (matchens vackraste mål...)
2-4 Ronaldinho
3-4


Love you too, Pato


Marca


Paolo Maldini tror att Real Madrids Sergio Ramos kommer
att ta över som "Världens bästa försvarare" nu när han själv
lagt skorna på hyllan. Här om dagen bytte de tröjor och Ramos
hade skrivit ett meddelande till sin idol :)


Paolo fick också ta emot Marcas
"Legend-pris".
Marca är en av Spaniens absolut
största tidningar


Världscuppremiär

För längdskidåkarna idag, mycket trevligt och bra gick det ju för de svenska tjejerna så det lovar ju gott inför morgondagens stafett :) Ser ännu mer fram mot försya helgen i december då skidskyttet drar igång, en klar favorit! Allt känns som en stor uppladdning inför det som komma skall - OS i Vancuver i februari månad.

Samtidigt som jag kikar på åkarna i spåren så tvättar jag och står i, kvällens ska tillbringas i mit egna, suveräna sällskap med ansiktsmask och fotbad - för underhållningen står den spanska ligafotbollen. Åh, vad skönt att landslagsuppehållet är slut, imorgon spelar Milan igen :)

Grattis Staffan Gattuso 5 år!


OCH - GRATTIS MAMMA PÅ NAMNSDAGEN!


Regn (idag igen)

Jag trotsade regnet och gick iväg en snabbis till gymmet idag, usch vilket väder men ska inte klaga min käre far är i Malmö och där är det tydligen 1000 gånger värre.
Annars har jag inte gjort så mycket vettigt idag, har bokat tågbiljett från Skell tillbaka till Karlstad efter jag varit hemma under julledigheten. Ikväll blir det att laga nåt smaskigt till middag och sedan kolla på Mammas Pojkar och Andra Avenyn från i tisdags som jag inte hunnit se ännu :)

36 dagar

Kvar till julafton - med andra ord hög tid att slänga in en julgranskula här på bloggen :)


Snart dags för Erik Hamréns debut

Spännande med ny förbundskapten i vårt landskap, i den vackraste av alla idrotter. Ska bli jättekul att kika även om det bara är en vänskapslandskamp. De spelar ju trots allt mot Italien som jag alltid hållit på och alltid kommer att hålla på när inte Sverige är med. Vill bara nämna att jag innan VM 2006 ska att Gli Azzuri skulle kamma hem guldet och vem fick rätt?! Nog om fotboll för nu.

Dagens spenderades på Universitetet med basgruppen och handledning inför kommande temaarbete om astma & allergi.

Nu ska jag göra en stor kopp rött te!

Jultema på DH-kvällen

Ikväll har jag haft världens bästa Karolin på besök. Vi käkade pizza och sedan inleddes jultemat.
Vi kollade på Desperate Housewives, käkade juleskum och drack julmust :D


Elins 20-års kalas

Jag och Sanna har precis bokat tågbiljetter till Arvika den 5 december då Elin har födelsedagsfest.
Ska bli riktigt roligt, ser verkligen fram emot det :)


Arvika by night - here we come :)
Här är vi utanför Karlstads bästa uteställe: NÖJES :D


Kiwi

Har föreläsning denna tisdag mellan klockan 10.15-15.00, eftersom det regnar kommer Frida som vanligt och hämtar upp mig, hon är helt suverän! Efter föreläsningen blir det nog en sväng förbi gymmet och ikväll kommer Karro hit och myser, äter och kollar på Desperate Housewives. Ryktet säger att det kan bli pizza ikväll, låter fantastiskt gott tycker jag!

I detta nu sitter jag med min regelbundna morgonsmoothie, denna gång innehåller den jordgubb & kiwi.
Hur glad blir man inte när man hittar en lapp i kylen där det står "Man klarar sig med en halv kiwi... ♥"
Grannfejden kommer aldrig behöva göra ett besök här... eller ja, inte hos mig och Sanna iallafall ;)

3/11


Paolo Maldini & Alessandro "Billy" Costacurta på VIP-läktaren :)


Karolinen & Willys

Denna måndag är planen att jag ska hinna med följande:

* Ringa och boka tandläkartid
* Skriva handlingslista
* Läsa ut en skolbok
* Lämna plasma på Karolinen
* Titta på Rederiet
* Storhandla på Willys
* Fixa matlåda till imorgon

Ska strax ge mig på att läsa ett kapitel ur boken. Klockan 16.15 ska jag lämna plasma och får sällskap denna gång av Maria som också ska bli blodgivare, mycket trevligare! Därefter ska vi möta upp Sanna och Camilla på Willys och handla - jag älskar att handla, lite jobbigt att det ska kosta pengar bara...

Slalom i all ära

men kan naturligtvis inte mäta sig med min älskade fotboll. Eftersom det är landslagsuppehåll så spelas naturligtvis inga ligaomgångar i helgen så vad ska jag sysselsätta mig med hela dagen och kvällen?
Ska iallafall tvätta och skriva en handelslista, imorgon bär det av till Willys med ett gäng brudar :)

Dansband är coolt!

Pappa - du är för rolig :D


Denna lördagkväll spenderas i Karros ytterst stora och bekväma soffa med chips, ostbågar, godis och julmust.
Dansbandskampen står för underhållningen såklart! Det är nästan så jag ångrar att jag brukade "glömma gympakläderna" när det var dans på idrotten i skolan.

Nu kommer Karro hem, hon har precis varit borta några minuter och skjutsat Daniel till jobbet så nu tackar jag för mig denna kväll!


Jag tänker stjäla en från Borås Djurpark!


Jag tar fullvårdnad, men Sanna har lovat att ställa upp som
"extra-mamma" till lille Freddie


Män som hatar kvinnor igen

Dagens inleddes med ett besök på badhuset med Frida och Alma. Vi simmade några längder, lekte och chillade i bastun. Efter att Frida (som vanligt) varit snäll och skjutsat hem mig lagade jag lunch och därefter tog jag en tupplur på spikis tills Mamma ringde och väckte mig.

Klev upp, snackade lite skit med Sanna, gjorde en smoothie och nu sitter jag här och hänger och tittar på Project Runway, ikväll blir det kycklingwook samt filmkväll med Sanna. Vi ska se Män som hatar kvinnor som Sannis varit och hyrt, hon har aldrig sett den så det blir ju spännande. Filmen är ju ruskigt bra så jag ser den gärna igen, bara jag får spola en viss scen.

Jag klarade den!

Klarade tentan, det känns obeskrivligt bra eftersom jag verkligen var osäker på om det hade gått vägen.
Det firade grupp sju men lunch i gläntan, åt mina rester från igår - väldigt gott, måste berömma sig själv som kock faktiskt...

Gick till gymmet och cyklade en halvtimme, orkade inte lyfta några vikter idag så jag gick hem och la mig på spikmattan istället. Klockan sju gled Karro in och vi promenerade ner till Konsum för att köpa frukt och göra fruktsallad som vi avnjöt under de helt suveräna programmen Mammas Pojkar och Lyxfällan.

Nu har jag precis diskat undan och ska strax in i duchen och sen gå och lägga mig. Imorgon väntar ett besök på badhuset med Frida och kanske Alma och på kvällen filmmys med världens bästa granne! Kommer bli kanon!

Nervös

Fick just reda på att jag får tillbaka min tenta imorgon.
Jag kommer inte kunna sova för att mina nerver går på högvarv, har ingen aning om jag klarat den eller inte. Hoppas, hoppas, HOPPAS!


Jag har hittat en ny favorit - kålrot

Veckans sista föreläsning ägde rum mellan 10.15 - 15.00 idag, men imorgon ska jag träffa grupp sju för att dra upp strategier för vårt grupparbete som vi hoppas göra klart innan jul så att vi då kan ägna oss åt de viktiga - familjen och mat! Kommer bli trevligt imorgon, vi har så sjukt roligt i vår grupp, höll på att sätta i halsen flera gånger under lunchen idag för att jag skrattade så mycket. På tal om lunch så längtar jag till morgondagens, då jag får äta resterna från dagens middag - potatis, morötter, rödlök och kålrot i ugn med kycklingfilé och tomat & basilika creme fraiche, underbart gott och vackert för ögat dessutom.
Jag, Sanna och Maria blev sittandes i köket i över tre timmar, så jag har inte gjort så mycket vettigt efter föreläsningen.

Imorgonkväll kommer Karro hit och har tevekväll med mig, det ska bli fantastiskt roligt (som vanligt :D)!


Ugnsbakade rotfrukter med kyckling.
Egentligen föredrar jag tzatziki till men hade ingen vitlök
hemma men det blev gott ändå :)
/ Bree ;)


Tisdag - vanligtvis veckans höjdpunkt

Idag är dock Karro inte tillgänglig och Jennie är i Sunne så jag får klara mig på egen hand, tyvärr. Nåväl, jag har ju Bree och så kan det väl inte gå fel? Längtar iallafall tills nästa vecka då tjejernas VFU är slut så vi kan vara alla tillsammans på tisdagarna igen :).

Sitter och tittar på reprisen av Project Runway säsong 4, med Christian Siriano (love). Funderar lite på vad jag ska käka till middag, var först inne på att laga spagetti och köttfärssås men jag tror att det får vänta tills imorgon. Istället blir det nog rotfrukter i ugn med kyckling och tomat & basilika cremé fraiche, vi får se vad det slutar med :)

Imorgon är det dags för föreläsning igen, veckans sista men vi har grupparbete som gör att jag får besöka Universitetet fler gånger under veckan.


Livet en gång till

Idag hade vi ett examinerande seminarie baserat på en bok som heter "Livet en gång till", det gick bra och alla i vår grupp blev godkända :).

Vi har bara en föreläsning till denna vecka, på onsdag men vi ska träffas en del i basgruppen för att påbörja ett grupparbete så vi bara kan njuta av paket, familj, vänner och mat under julledigheten.
Ska även träffa världens bästa Karro i veckan, känns som det var alldeles för längesen senast.

Nu sitter jag här samtidigt som teven är på i bakgrunden, väntar på att Sanna ska komma hem från sin helgvistelse i Tjörn så va kan skvallra och laga middag samtidigt.

Sköna Söndag

Som har spenderats med telefonsamtal ♥, fotboll och mat!
Tänkte egentligen hänga med Frida och gänget på bio ikväll, men känner mig inte i toppform så jag skippar det och stannar hemma och tar det lugnt istället :)


Brunch - Plättar med blåbärssylt, hallon och jordgubbar

Middag- Hamburgare, morötter, gruka och fetaoströra
(pommesen var slut :P)
 


BTW- Karro, vad ska vi äta för gott på tisdag? ;D


Tre poäng i ett regnigt Rom

Regnet öste ner som aldrig för i den Italienska huvudstaden när de rödsvarta från Milano kom på besök.
Trots att det blev onödigt spännande mot slutet kunde Milan hålla undan och vinna med 2-1 mot Lazio efter mål av Thiago Silva och Alexandre Pato.
Extra skönt med vinst innan landslagsuppehållet som väntar :)


Målskytt ett och två (Borriello i bakgrunden).


En lugn & mysig lördag

Tio ljus brinner inne på mitt rum just nu, det är en sån härlig kontrast till det kolsvarta utanför fönstret.
Sitter och tittar på finalen i Svenska Cupen och hoppas att Blåvitt ska få revanch från förra helgen.
Fotboll och levande ljus är kanske en konstig kombination? Men om man tittar ensam får man ha det bestämmer jag nu :D.

Efter matchen ska jag laga fiskpinnar med kokt potatis och remouladsås, till det gurka & morötter samt knäckebröd med ost, ska bli väldigt gott.

Kvällen kommer att avslutas med ett (som vanligt) glödhett Madridderby klockan 22. Life's good!


Idol

Måste göra som Karro och skriva några rader om gårdagens Idol-program. Egentligen kommer jag skriva samma sak som Karro gjort, men vi kan väl inte hjälpa att vi tycker likadant? ;)

De skulle välja världens bästa låt, tycker nästan alla valde mer eller mindre kassa låtar! In the Ghetto (fin låt, men inte världens bästa direkt...) var väl ok och jag gillar Tove. Erik var som sagt den enda som valde en av världens utan tvekan mest känslosamma och bästa låtar - The Show Must Go On av Queen. Freddie skrev den precis innan han lämnade jordelivet. Tufft val, det är inte lätt att sjuna en låt som är skriven och framförd av världens utan tvekan bästa sångare  genom alla tider! Men gud så duktig han var! Förstår att Laila Bagge var tårögd efteråt.

Och Snygg-Eddie fick vara kvar också, det gillas :D

Nu ska jag titta på 3:e perioden i Karjala Cup.
Frida sa igår att hon inte kunde låta bli att bli kär i Foppa för att han är så underbart ödmjuk - jag håller med!

Bad

Av någon konstig anledning vaknade jag klockan 06.30 imorse och kunde inte somna om, så jag gick upp och gjorde absolut ingenting istället. Brukar aldrig vakna så tidigt på morgonen och definitivt inte ha några problem med att somna om men idag var det annorlunda.

Runt 11-tiden kom iallafall Frida och hämtade mig, sen drog vi vidare till badhuset. Simmade några längder, bastade, lekte och bastade igen. Jag tvingade Frida att titta på när jag hoppade från 5:an - jättekul! Jag älskar att bada!

När jag kom hem satte jag mig i köket och snackade skit och åt mackor med brudarna (Sanna drack kaffe som vanligt;).  Nu ska jag börja göra mig i ordning, jag och Sanna ska iväg på After Work på Blue Moon Bar.
Ikväll följer jag kanske med till hennes kompisar som har någon slags tillställning, eller så går jag hem och kollar på Idol - i vilket fall kommer det bli en mycket tidig kväll, skönt!

The way we were


Fann Kaka' i Ayia Napa, med rätt matchställ på...


Bree

Gårdagen såg ut som följer: Åkte till Willys med Sanna och Martina och storhandlade, tvättade, lagade middag, städade, tvättade lite mer, städade lite mer, såg på fotboll.

Jag och Sanna har precis tagit en promenad ner till Konsum och handlat mjölk, vi ska laga lasagne ikväll igen - men utan mix den här gången, alltså riktig lasagne med hemmagjord sås. Spännande!

Nu sitter jag och avnjuter en smoothie gjort på vaniljyoghurt, hallon, jordgubbar, björnbär och en gnutta juice.
Ska och måste läsa ut en bok under dagen eftersom jag lovat Frida att hon ska få låna den imorgon :)

Ikväll efter lasagnemiddag blir det UEFA Euroleague, två matcher. Sweet!

Bra jobbat!

1-1 mellan Milan och Real, ett rättvist resultat men det är svårt att komma över att Pato och Milan fick ett mål felaktigt bortdömt.


Milans målskytt.
Ronadinho på straff!


Memories


Titta vem som tog emot Kaka' när han kom "hem" till
Milano igår. Ikväll smäller det!
Bild: Marca


Ny vecka - ny kurs

Idag startade vår nya kurs "Funktionshinder" som vi läser fram till slutet av januari. Första seminariet om precis en vecka, ska försöka lösa lite ur boken innan jag säger godnatt ikväll.
Efter skolan fick jag skjuts av Alma in till stan, lämnade tillbaka böcker på Biblioteket och en topp från H&M.
Därefter köpte jag en ny kalender inför 2010. en supersnygg röd-svart och en julklapp till min far.


Halloweenfest

Sanna hade hittat en förfest på Herrhagen som vi och Maria skulle invadera.
Runt 19-tiden ringde Frida som egentligen skulle på en annan fest och frågade om hon inte fick hänga med oss istället. OM du får sa jag!

Det var iallafall en riktig kanonfest vi kom till: har aldrig varit med om maken till festbuffé. Kyckling, tortillarullar, dip, grönsaker, chips, pasta, bröd osv, osv...

Utgången blev så klart på Nöjes och Schlagerbaren (sista gången på ett tag för mig eftersom November ska vara en vit månad). Klockan 12 ringde Sanna på min dörr imorse: "Jag är hungrig" "Jag med!" Vi ringde på hos Maria och gick ner till Mama Rosa och åt kebabrulle - det bästa är att jag har halva kvar, den ska jag snart sluka :)


Jag och Sanna :)

Mina klasskompisar Josefine och Hanna.


Christian & Daniel Maldini


i Milans färger ♣


Pretty boy

Milan - Parma   2-0.
Borriello x2.
Grande.


RSS 2.0