Mamma Mia, here I go again

Ikväll har jag och Frida bokat parkettplatser till Mamma Mia, orginaluppsättningen på engelska.
Den 16:e oktober. Brutalt länge - Brutal längtan, men först ska vi ha vår och sommar :)

Min fredag

Unnade mig att få sova till klockan 10 idag när jag varit uppe med tuppen flera dagar i rad.
Nu sitter jag och försöker få klart min tenta på jag kan slinka in på Universitetet och lämna den i samband med att jag ska träna klockan 16.

Ikväll har jag blivit hembjuden till Frida på middag och OS-mys, jag vet inte vad jag gör för att förtjäna så fina vänner som jag har men jag är oerhört tacksam!

Nu ska jag försöka koncentrera mig :)

Amigo

Köpte mina fina, chockrosa klackar idag och nu vill jag bara att det ska bli vår så jag kan använda dem!
Vill att de ska bli vår av många anledningar men att slippa vintersorna och vinterjackan ligger ta mig tusan högst upp på listan.

Har som sagt käkat middag med Karolin och Jennie ikväll, på Amigo. Det var vansinnigt (jag är sjukt mätt) och framförallt underbart trevligt!
När jag kom hem gick jag in till Sanna och snackade lite skit.

Nu ska jag bara ta det lugnt framför teven, satsar på att kliva upp tidigt imorgon, göra klart tentan och gå till Universitetet och lämna in skiten.

På återhörande!


Ge mig vår!
(så kan jag låna alla Sannas snygga skor också, hihi)


Opponering

Det var ju rent utsagt sämsta tänkbara start på denna torsdag när Tre Kronor blev utslagna, nu känns resten av OS betydligt mindre exalterande. I efterhand önskar jag att man inte klivit upp klockan 6 men vad gör man inte för sitt fosterland när det kommer till idrott? :P

Nåväl, har haft seminarie med opponering idag, det gick helt okej. Ska ändra några små grejer i tentan och satsar på att lämna in den redan imorgon så behöver jag inte tänka på den mer i helgen.
Nu ska jag ta igen lite förlorad sömn och senare ikväll ska jag förhoppningsvis spendera lite pengar på stan tillsammans med Karro och Jennie. Därefter ska vi käka middag ute (alltså inte utomhus), HÖG mysfaktor och precis vad jag behöver. Efter all tentastress ska det bli underbart att bara sitta ner och prata och skratta med brudarna.


Sverige är världens bästa skidnation

Ja, det är faktiskt sant. För första gången på över 20 år så är vi det igen.
Jag har sällan varit så stolt över att vara Svensk!

Mitt fantastiska Milan

Milan vann utan att spela särskilt fantasiskt.
Huntelaar kvitterade Fiorentinas ledning med tio minuter kvar och på tilläggstid satte Pato sergermålet som gav alltid lika underbara tre poäng. De båda målen assisterades åter igen av Ronaldinho som är redo för landslagsspel igen, lyssnar du Dunga!? Dinho skall till VM!


Ikväll: Inter - Chelsea

Ikvällens Champions League stormatch mellan våra kusiner Inter och Carlo Ancelottis nya klubb Chelsea så hoppas jag att engelskmännen med Milanistan vid rodret sopar mattan med de blå-svarta på hans gamla hemmaarena.

Carletto är ute och vänstrar ett tag men han kommer komma tillbaka till Milan, klubben i hans hjärta. De kommer alltid tillbaka.


Paolo Maldini hälsade på sin gamla tränare och lagkamrat när
(de två spelade flera säsonger tillsammans i Rossoneri)
Chelsea tränade på San Siro inför kvällens drabbning.


Onsdag

Jag och Frida skrev på hemtenan så att tangenterna glödde och kunde skicka iväg den till våra opponenter vid lunchtid. Har fått de två som jag ska opponera på imorgonbitti också, det känns lite olustigt faktiskt. Dels för att vi aldrig har haft individuell opponering förut och dels förr det känns fel att kritisera någon annan när jag själv knappt förstår uppgiften. Så jag tänker vara snäll och påpeka vad som är positivt med tentan och det verkar som resten av klassen tänker köpa på samma taktik.

Efter seminariet ska jag åka ner till stan en sväng och förhoppningsvis investera i ett par sko om de finns kvar, på kvällen blir det mys med Karro och Jennie :)

Jag och just Jennie har varit och tränat styrka ikväll, det var helt ok men musiken rätt dålig!
Nu sitter jag och tittar på Milans match, det ser inget vidare ut tyvärr.
Senare ikväll blir det att zappa mellan OS och CL och göra opponeringsuppgifterna.
Glöm för allt i världen inte att ställa klockan på 06.00 då smäller det - Heja Sverige!

700 ord

Just nu har jag cirka 700 ord kvar på min hemtena och ganska precis två timmar på mig.
Det ksa nog gå det här också...

Jag som aldrig blir stressad

ÄR stressad! Imorgon vid lunch ska jag maila min hemtenta till två av mina klasskamrater för opponering på torsdag och jag har ganska precis 1000 ord kvar att skriva. Det blir at kliva upp i tid och åka till skolan runt 8 imorgon bitti och skriva klart skiten, jag brukar prestera som bäst när jag har kniven mot strupen.
Ikväll kommer jag ändå inte få nåt gjort och dessutom är det snart läggdags.

Har spenderat hela dagen skrivandes med Frida och Alma på Universitet så där finns inte mycket roligt att berätta.
Ikväll har jag och Jennie varit på spinning, det var riktigt roligt när man är två =)
Längtar tills Karro är fit for fight igen också!

80's

I lördags fyllde jag alltså 22 år och veckan innan hade Mikaela blivit lika gammal så vi och glada vänner slog klackarna i taket här i vårat kök. Det var fantastiskt trevligt, speciellt att se alla i färgglada 80-talskläder och de eminenta lekledarna Karro & Jennie (♥) Tack för alla fina presenter och framförallt för er närvaro, I'm a lucky bitch ;)

  

   


Dagens ros:

Kanske en lite töntig rubrik men det skiter jag i för idag vill jag tacka...
En person som är fantastisk alla dagar men som igår & idag varit lite extra fantastisk!
Imorse hade jag exempelvis kravlat mig upp ur sängen för att städa köket som så rent ut sagt för jävligt ut efter att jag hade haft fest där och vad möts jag av?

Diskställen fulla av nydiskat porslin, tomma bord och bänkar, fyllda sopsäckar, sorterade glasflaskor och skurhinken i högsta hugg! Tack

Imorgon ska jag ge lite mer details om partajet och bilder givetvis så håll till godo ;)
Och om personen ifråga av någon anledning inte skulle förstå vem hon är så kommer en ledtråd:




Tre poäng och en härlig straffräddning

Milan inkasserade tre härliga poäng borta mot Bari nu ikväll efter mål av Borriello och Pato.
Dessutom bjöd Milans målvakt för dagen Christian Abbiati på en härlig straffräddning.


För kvällen i det svarta tredjestället


Jag tror att jag stannar kvar i 80-talet!


HAPPY BIRTHDAY to ME!

Klockan har passerat midnatt vilket innebär att det nu är min födelsedag :)
Karro och kusin Sarah var först att gratulera. Exakt klockan 14.09 blir jag 22 år gammal, åren går fort när man har roligt!
När avsnittet av Varuhuset slutar ska jag sova riktigt länge så jag är utvilad och kry inför morgondagens festligheter med 80-tals tema. 


80-tals fest på lördag!


Anni-Frid tidigt 80-tal.
Pax att bli i nästa liv!


I kveld håper jeg på gull for Ole Einar <3

Tora Berger som vann damernas distans kunde däremot gärna fått åka hem utan medalj, har aldrig gillat henne! Eller hennes bror för den delen, jag gillar bara Ole Einar och så svenskarna då såklart.
Trodde på en snabb affär i nattens ishockey match, höll mig vaken under två perioder och det var väl för väl att jag gav upp kampen sen eftersom tredje blev mållös...

Idag har jag varit på föreläsning, jag fattar verkligen inte hur jag ska klara denna kurs men det ska väl lösa sig som allt annat. Har varit och handlat med Sanna och Mikaela också, mat och smått och gott inför lördag...mest gott faktiskt. Var iväg och tränade en sväng och nu sitter jag här i min morgonrock och bevakar OS.
Efter skidskyttet blir det nog sängen - har en fullspäckad dag framför mig imorgon.

Tack mamma, pappa, Nicke och Ann-Louise för de fina födelsedagskorten, ni är bäst! 

I love you, man

Ikväll här Karro varit här och myst :) Känns som det var alldeles för längesen vi sågs, men det blir det ändring på nu! Vi har iallafall färgat håret, ätit godis och kollat på filmen I love you, man en riktigt bra och förutsägbar amerikans komedi, precis som det ska vara.

Nu sitter jag och försöker komma ner från min sockertopp medan jag kollar på sprinten, när den är avgjord blir det att sova. Ställer nog klockan och tittar lite på Tre Kronor ikväll, förhoppningsvis avgörs den kampen relativt snabbt.

Imorgon: Föreläsning, handling och boxning.

OS-GULD!

Heja Björn Ferry!
Heja Sverige!
Heja Norrland!
Heja Västerbotten!

Stackars Ole Einar - distansen är din ♥


Jag är stolt!

Trots att Milan förlorar hemma på San Siro med 3-2 mot Manchester United så är jag stolt över att vara Milanista. Alla dagar!

Vi dominerar första och har en liten svacka i andra som United utnyttjar. Nu åker vi till öarna och vinner med 2-0 och då spelar Pippo och Clyde från start.
Och även om det inte blir avancemang så är Milan alltid europas stoltaste och vackraste lag - i mina ögon iallafall! 


OS-GULD!

En dag sen, jag vet men det funkade inte att logga in för mig på hela kvällen idag så jag hyllar Charlotte Kalla i min rubrik idag istället.

Idag snöar det igen, jag är så förbannat less och vill bara ha vår nu! Lika less som jag är på snön är jag på min vinterjacka så snälla väderguden hjälp mig!

Idag har jag skrivit lite med betoning på just lite på min hemtenta som jag också är sjukt less på, det får gärna bli helg nu!

Nu ska jag vila innan jag ska iväl på spinning + core och ikväll är det dags: Milan - Man Utd, huvva!

(Vecka 7)

Måndag: Plugga på Uni med Frida, spinning
Tisdag: Plugga, spinning, CL (Milan - Man Utd)
Onsdag: Plugga, PPU, Umgås med Karro :)
Torsdag: Föreläsning, handla, träna
Fredag: Lämna plasma, ärenden på stan, städa
Lördag: Min födelsedag – 80-tals fest!
Söndag: Äta kebab och kolla på fotboll (Bari – Milan)

 

 


Ha en bra Alla hjärtans dag!


OS-Invigning

Igår drog jag och Frida in till stan relativt tidigt för att fixa lite saker och till min stora lycka hittade jag en enkel svart kavaj, i lite längre modell på Vero Moda.
När vi var klara med ärenden och handling åkte vi hem till Frida och laga lunch innan vi gick och la oss i varsin soffa och sov ett par timmar (kissen, som numer heter Pölsa sov med huvudet på min arm).

Fram emot kvällen kom Sanna och vi pimplade lite innan vi gick ner till stan och Harry's där Frida fixade in oss för en tjuga. När det var stägningsdags gaick vi upp till en mycket märklig efterfest dä vi stannade i typ 3 minuter innan vi gick hem igen.

Väl hemma fixade vi smörgåsar och varmchoklad med marshmallows och kikade på när Sverige tågade in med Foppa i spetsen. Imorse åkte jag och Sanna hem redan vid 7-tiden, behöver jag säga att jag ägnat den största delen av dagen åt att sova?


Sötnosen



Årets OS-bilaga, check!

Frida kom hit imorse för att vi skulle plugga... Nåväl, tanken var god. Vi hade annat att pyssla med, till exempel att tävla om vem som kunde hålla andan längst.
När hon åkte hem gick jag ner till Konsum för att köpa mer morötter (säkrast så...), ägg och framförallt Aftonbladets OS-Bibel. Till min enorma besvikelse var den slut! Jag klev in på tobaksaffären bredvid och såg den inte där heller, sammanbrottet var. otäckt nära när jag uppgivet frågade kassörskan om den var slutsåld:
"Den står bakom bröllopsbilagan" - kan vara det mest idiotiska jag varit med om att placera bröllopsbilagan framför (förlåt alla som går i giftastankar, men ert bröllop blir inte större än stundande olympiad).

Ikväll har jag varit och tränat boxning med Mikaela (som fyller år idag, grattis!) och det var riktigt, riktigt kul, inte ofta jag säger det om fysisk ansträngning men det var det.

Nu ska jag torka håret och packa det jag ska ha med till Frida imorgon - första vinterstudion på Karlagatan:)


Ole Einar! OS-bibeln är väl investerade pengar!
MMS:ade bilden till Josefin och fick svar 40 minuter senare:
"Nu är den inhandlad!"


Tisdag & Onsdag

Sorry för dålig uppdatering, men mitt liv knallar på mycket trevlig men utan några större händelser.
I tisdags läst jag ut en 550-sidig bok om Organisationsteori, lika roligt som det låter, lagade lasagne med Sanna och på kvällen var jag och Mikaela på aerobic. När jag kom hem efter det hade Emma precis tagit en kladdkaka ur ugnen och runt bordet satt tjejerna i min korridor och därpå låg en påse chips, vilken lyx för en trött & hungrig MP.

Idag har jag varit på skolan innan jag gick på ett spinningpass vid lunchtid, vi var bara tre stycken där så det gick inte att fuska. Det avar sommartema med en massa sommarhits och låtar, superbra!
Nu ikväll har vi käkat lax och nu ska jag strax ta beslut om jag ska se Efterlyst eller AA först. Vilka problem...

PartyPrissen


Jennie jag tror du måste sluta låta Sören sova i garderoben.
Har förvandlas till en riktig stekare när han får komma ut...


Inte mycket att rapportera...

Idag har jag inte gjort mycket vettigt, om man inte räknar att läsa kurslitteratur dit :P
Imorgon planerar jag att läsa ut 550-sidors boken så jag lär få spendera min tid på soffan i köket imogon också :P
Sanna har föreläsning så jag försöker få hit Frida som sällskap istället.

Har varit på spinning ikväll, riktigt bra musik inte lika bra som på tisdagarna men helt klart godkänt.
Nu ska jag ägna mig åt sista delen av Världens Undergång på ettan. Om ni är intresserade av AV och har missat den dokumentärserien så rekomenderar jag att ni klickar in er på SVTPLAY.

Gudmodern

Gårdagen blev väldigt rolig och väldigt lång, somnade inte förän rund 6-7-tiden imorse och vaknade ett par timmar senare :P Gissar att jag kommer sova som en stock inatt. Vi struntade i krogen eftersom klockan blev så pass mycket när vi kom in till stan så vi gick in på en restaurang och käkade kebabpizza istället, utsökt!
Därefter hoppade vi in i en taxi och åkte hem till Jennie för efterfest.

Vaknade hos nyss nämnda person med fyra andra trötta krigare, alla var lagomt pigga så jag fick den utmärkta idén att vi skulle åka till Frida och hälsa på min gudson. Sagt och gjort, vi åkte till Herrhagen och blev bjudna på fika av Frida och Robin medan MetalliCat  sov i mitt knä. Jag älskar honom redan!




Melodifestivalen

Träningen gick bra, det var såklart jobbigt men jag föredrar att träna på morgonen/förmiddagen så har man hela dagen att bara lata sig sen :) Efter träningen gick jag upp till Jennie och blev bjuden på fika och skvaller innan vi traskade till Konsum och köpte chips till ikväll då det blir vin & Melodifestivalen - därefter blir det utgång, var och när återstår att se :)

Nu ska jag torka håret och sen sova ett par timmar.

Vet inte vad jag tänkte...

När jag bokade in mig på ett styrkepass klockan 10 idag. Var väl nåt slags samvetskval över att jag inte gick på spinningen i torsdags som jag planerat, dock pluggade jag lite så jag anser själv att det var okej ;)
Nu är det iallfall för sent att avboka så det är väl vara att ta tjuren vid hornen, när jag kommer hem ska jag i tur och ordning:

Duscha/tvätta håret, laga/äta lunch, föna håret, sova ett par timmar, duscha, packa det jag ska ha med till Jennie, äta, fixa basen och seda traska iväg till nyss nämnda person. Sen tar vi det from there.
Kommer bli kanon! Men kommer också att sakna dig, Karro :)

Nachos

Inledde dagen med ännu en fantastisk smoothie, jordgubbar & blåbär denna morgon.
Hoppade på bussen till Karolinen, mötte upp Frida och lämnade plasma, promenderade in till stan, sa hejdå till Fridis och mötte upp Jennie och Mikaela.

Det blev lunch på Café Duvan - nachotallrik, gott men väldigt starkt, jag är visserligen en vek människa.
Därefter blev det lite shopping, en nytt skärp och lite assocearer till 80-talsfesten, bara två veckor kvar imorgon :)

Kvällen innehåller lite plugg (organisationsteori) och kvartsfinal i På Spåret.
Imorgon blir det Melodifestival, chips och festligheter.

Malin 2LAX10

Igår var jag, Sanna och Jennie iväg till Willys och storhandlade, ett nöje varje gång, synd bara att det kostar pengar :P Nåväl, det är väl investerat. Jag har lovat att börja äta lax under 2010 så efter min styrkepass nu ikväll så lagade jag och Sannis panerad lax, klyftpotatis med hollandaisesås och det var faktiskt helt suveränt gott!

Imorgon vaknas det föreläsning klockan 8.15, gäsp!
Ikväll är det säsongspremiär för Efterlyst :) Synd bara att det krockar med Andra Avenyn, tack och lov för webb-teve.


Suprise!

Igår kväll hade Karolins snälle pojkvän bjudit in mig och Jennie till en överraksningsmiddag och nog blev Karro överraskad alltid. Vi bjöds på god mat i form av hamburgare och mumsig efterrätt i form av chokladpudding & frukt, för underhållningen stod (förutom oss själva) Sommaren med Göran.

Innan besöket på Färjestad så var jag på Afrodans - haha! Jag kände mig som påven på strippklubb, fy fan!
Men roligt att pröva på iallafall.

Nu ska jag strax iväg till skolan och därefter ska jag och Sanna iväg och handla, det behövs kan jag lova.

Några ord om...

Adrian Mutu är jag särkilt förvånad över att just han har fastnat i en dopingkontroll igen?
Svar nej! Jag sa redan efter att han snortat kokain under tiden i Chelsea att han alltid skulle vara en fuskare, och nu verkar det ju som om jag hade rätt.
Det snackas om fyra års avstängning, man kan ju hoppas men med fotbollens slappa hantering av dopning är han väl tillbaka efter nästa juluppehåll. Och den mannen har avgjort matcher mot Milan - jag blir spyfärdig!

Ny vecka

God morgon!
Hela min kropp värker av att vara uppe så här tidigt, man bli lite bortskämd av att vara sjuk ändå med alla sovmornar. Nåväl, nu har jag iallafall bestämt att jag är frisk och ska snart iväg till skolan fram till klockan 14.
Hade även tänkt komma igång med träningen igen i veckan, eventuellt redan ikväll om jag överlever dagen.

Ha en bra dag!

RSS 2.0