Världens bästa Laura!

Man behöver inte tycka om fotboll för att uppskatta Laura Pausini, så vackert!
Älskar man dessutom Milan blir dessa 1.23 minuter heliga.


Kortare tisdagkväll...

Nåväl själva tisdagens kväll är väl inte kortare men våran DH-kväll har varit det. Karro och Jennie har tenta på torsdag och har märkligt nog inte ägnat påsken åt att plugga... ;) Så vi bestämde oss för att skippa middagen och bara köra efterrätt idag, funkade fint det också men nästa vecka är allting som vanligt igen :D

Själv åker jag till Italien på torsdag, i övermorgon, gick det upp för mig under eftermiddagen, har växlat till mig lite euros idag.

Morgondagen är verkligen fullspäckad, har min sista klient mellan 14-15, ska lämna plasma 15.30 och vara hos frisören klockan 17, måste slänga i mig nån middag däremellan, vill inte svimma i frisörstolen, dessutom blir jag väldigt aggressiv när jag är hungrig, haha.
Packat har jag hör och häpnat inte gjort, måste tvätta efter frisören imorgon, samtidigt som jag ser el Clasico, sen ska nytvättade och torkade kläder resväskan, riktigt fullt upp med andra ord men sen är det fem dagars SEMESTER!


Fixar-Frasse

Lånar uttrycket Fixar-Frasse som Karro brukar använda, tycker det låter roligt!

Skulle ha kunnat sova ett par timmar till men idag har jag grejer som ska uträttas, handla, laga matlådor, tvätta, städa, prova kläder, sola osv... Egentligen skulle jag behöva skriva en sida på tentan också men det får vi se om det hinns med.

Sista dagen på påsklovet är med andra ord fullspäckad, ser fram emot Project Runway ikväll, min solklara favorit bland Reality Showsen.

Off I go,

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag :D

Vecka 17

Måndag: Fixa här hemma, handla, bestämma kläder att ha med mig, tvätta
Tisdag: Praktik, växla pengar, träna, DH-kväll hos Jennie
Onsdag: Praktik, lämna plasma, Frisören
Torsdag: Packa klart, åker till Milano :D Ser fram emot att träffa Sanna såklart! :)
Fredag: Milano :D
Lördag: Milano :D
Söndag: Milano :D (15:00 Milan-Bologna)

Hoppas, hoppas, hoppas!!!


Om ni ser dåligt: Söndag: Inzaghi, Nesta och Pato siktar på comeback mot Bologna


Det hände på 5 år...

Mina passfoton

* Jag upptäckte solpudret
* Jag har fått en finne på min överläpp som gör att det sur ut som att jag snusar
* Jag har gått från from och snäll till aggressiv och allmänt irriterad (av bilderna att döma ;)



Nu känner till och med jag en svag doft av scudetton...

Brescia-Milan 0-1
Robinho


Bilder från Sportbladet


Glad Påsk!

Glad Påsk till er allihopa!

Började påsken med en härlig grillfest hos Frida och Robin på skärtorsdagen med glada vänner.
Jag, Karro och hennes lillasyster Mikaela som var i stan grillfestade på kycklingfilé och potatissallad, mycket gott och kändes dessutom väldigt somrigt :)

Långfredagen gjorde jag inte mycket vettigt, tog en cykeltur och städa lite här hemma.

Idag har jag vart ner en snabbis på stan och kikat lite i affärer bara, köpt ett nytt nagellack inför Milano.
Ska strax iväg till ICA och köpa god mat och massa påskgodis, sedan ska jag bänka mig framför Super-Live på Tv4Sport, Brescia-Milan klockan 19.00 :)

Vecka 16

Måndag:
Tisdag:
Praktik, DH-kväll hemma hos mig :)
Onsdag: Praktik, träna, Milan-Palermo (Sanna kommer till Sverige:)
Torsdag: Praktik (Påskbuffé och lekar), grillkväll hemma hos Frida
Fredag: Påskgodis!
Lördag: Påskgodis! Brescia-Milan
Söndag: Påskgodis!, planera inför Italien

3-0!


SM-GULD 2011

Kvällen när Färjestad vann sitt nionde SM-guld var såklart helt fantastisk!
Jag, Karro och Jennie grillade korv och hajk-banan innan segerbubblet kom fram, därefter drog vi in på stan och firade med massa andra glada FBK-supportrar. Dagen efter var det dags för firande på Stora Torget, vi var väl i runda slängar 10000 pers, härligt!






Magnifik, helt enkelt

och spelar inte ens i Milan. Hatten av för en legend, Raúl Gonzalez Blanco!



Hur kunde han vara oönskad Real?


Skrivet i stjärnorna?

LYCKA!

Igår var vi hemma hos Jennie och spenderade tid framför teven, käkade supergod tacopizza med tzatziki samt godis. Egentligen skulle vi ha tryckt i oss ett paket melonglass också men det orkade vi inte SÅ mätta var vi!
Hur som helst, jag snappade upp att Jennie hade TV10 och jag vet att vi båda har ComHem som leverantör, gick in på hemsidan och där stod det att min fastighet inte hade kanlen i utbudet men jag tog ett långskott och gjorde en ny kanalsökning och dra på trissor - nu sitter jag och kollar på Champions League på TV10.
Vet ni vad detta innebär? - Jo, att jag har möjlighet att se fotboll från PL, CL och L1 Hallelulja!

Nu är alla kanaler huller om buller, får fixa det imorgonbitti, orkar inte nu men att inte ha rätt kanal på rätt nummer är inte ett alternativ för just mig, får snarare panik av tanken men så har jag förmodligen inte alla chips i påsen heller...

...Vet ni vad det stod i mitt horoskop i Metro idag?
Fiskarna
En dag som efter en lite trög inledning tycks kunna ta en positiv vändning för Fisken!

Dagen startade verkligen trögt men nu kom belöningen.


Ledig måndag!

Idag var min lediga dag denna vecka, ett bra val med tanke på att gårdagen inte blev särskilt produktiv - jag mådde verkligen som jag förtjänade.

Dock blev väl inte denna dag särskilt produktiv heller, har lämnat plasma, tränat och lagat matlådor.
Imorgon är det dock fullt upp, tillbaka till praktiken, ska spendera heela eftermiddagen i Säffle, kommer tillbaka till Karlstad runt 18:30 då åker jag direkt hem till Jennie där även Karro väntar såklart (det är ju tisdag!) sen blir det god mat, hockey och såklart Desperate Housewives :D Får tillbaka min kamera då också, som jag glömde hos Karro så har ni tur kanske jag bjuder på en bild eller två från lördagen.

Väl mött,

En pånyttfödd holländare, en suverän brasse och en dum svensk!

Zlatan Ibrahomovic´vad håller du på med? Ditt lag är inne i slutfasen av en glödhet och jämn scudetto-kamp och du beter dig som en obstinat tonåring som säger fula ord åt assisterande domaren! Rött kort direkt, två nya matchers avstäning, smart och dessutom bränner du två klara mållägen, hade jag varit ansvarig för AC Milan hade du kunnat kyssa nästa månadslön adjö!

Nu till det positiva: Milan tog tre poäng efter ett fantastiskt vackert avslut från Clerence Seedorf (kapten för kvällen) som tycks spela i trans och efter mål av Alexandre Pato (vackert anfall)!


Obestridig risk för överladdning

Jag är grymt laddad, Karro likaså och jag är ganska så säker på att Jennie är detsamma! Det finns med andra ord en uppenbar risk för överladdning, speciellt eftersom vi inte vatit ute tillsammans på typ två månader!

Vi ska börja kvällen med hockeyn och sedan grillning, gott, nu får Färjestad se till att sköta sitt också :)
Sedan ansluter det ett gäng (förhoppningsvis) glada tjejer, för 30 sekunder sedan fick jag ett sms av Frida "Vi är oerhört laddade" så min känsla är att det här kommer bli en kanonkväll.

Imorgon blir det onyttigheter och sport på teve hela dagen och kvällen.
Life´s good!

Passport

Har varit och fixat ett nytt pass innan Milano eftersom mitt hinner gå ut, sjukt att det var fem år sedan jag "fick" det passet, vad tiden går.. På mitt nya pass ser jag ut som en amerikansk c-kändis på polisens foto efter att ha åkt fast för rattfylla, namnteckningen signalerar Malin 5 år men vad göra? Finns värre saker än att ha ett taskigt pass kan jag tycka.

Skönt med helg, ska laga någon god middag och parkera i soffan.
Imorgon blir det tjejfest, ska bli galet roligt, innan dess grillning och hockey med de bästa :D

Trött men glad!

Tisdagar är helt klart de "tuffaste" dagarna på praktiken. Fullt upp, men det är väldigt roligt också!
Dock är jag extra trött när jag kommer hem men så ska jag ju ha DH-myskväll med tjejerna och det är alltid så vansinnigt roligt (och gott) att trötthetskänslorna mildras :D.

Finalserien kör igång ikväll, känner ni av nerverna ännu? Det gör jag.

Dags att tvätta bort sminket och ta av sig "jobbkläderna", sedan ska jag iväg och möta upp Karro & Jennie och se vad vi ska käka för smaskigt idag. Jag önskar er alla en fin tisdagskväll och Färjestad en stabil seger.

Älskade söndag

Mådde som en gudinna när jag vaknade imorse, gäller att passa på att njuta för stunden för det återstår ju tyvätt sju omgångar.

Åkte in till stan, köpte ett linne och handlade mat, köpte med mig lite fikabröd också då Frida och Robin skulle komma på besök. Nu har de vart här och jag ska strax hämta de sista kläderna i tvättstugan innan jag lagar middag och bäddar ner mig i soffan. Får zappa mellan Mästarnas Mästare och Club Calcio, innan dess Sportspegeln och TV4-Sporten - vill suga på derbykaramellen så mycket jag bara kan.
Kvällen får avslutas med Roma-Juve, ska vara på praktiken extra tidigt imorgon, jag och en kurator som heter Jessica ska planera påskfesten, blir kul.


Marcus Birro om den störste

Vissa matcher blir det mer påtagligt än andra att han inte länge är med. Att Paolo Maldini inte längre drar på sig den rödsvarta matchtröjan med nummer 3 tryckt på ryggen omgång efter omgång. Derbymatcherna är just sådana matcher. Han var som vanligt så overkligt snygg där han stod på hedersläktaren ikväll.
---

Tänkte publicera en förbannat bra text som Marcus Birro skrivit på sin blogg idag:

"Det är svårt att ens tänka sig ens liv utan Paolo Maldini.
Under så lång tid, under alla de där åren, var han en fast punkt, en hamn, en mästare att ty sig till.

Själv växte man upp, spelade pojkfotboll, upptäckte tjejer, lyssnade på Imperiet, tog studenten, levde på socialbidrag, drömde om attt bli författare, gav ut en bok, blev fyllo, blev nykter, vann priser, fick barn...

Genom hela livet fanns han där. Paolo Maldini.
56 derbyn har han spelat. Nu är han inte med längre och det är en sorts stilla sorg över att vi alla blivit så gamla att mästaren inte spelar fotboll längre.Han var med i alla VM och EM mellan 1988-2002.

I Italiens första VM efter hans avsked från landslaget vann Italien guld. Det är en sorg i hans liv. Han har berättat om den i flera intervjuer.

Men han är ändå störst. Det spelar ingen roll att han inte fick vinna VM. En del människor är störst ändå.
Han kommer leva för evigt, Maldini."
---
Hade det inte varit för den gode Paolo hade jag kanske aldrig blivit Milanista, kanske hade jag inte älskat fotboll på samma sätt som jag gör idag? Hemska tanke, den gränslösa kärleken borde alla få uppleva.
Paolo Maldini, mitt livs första och hittils största kärlek.


Så vansinnigt lycklig!!!

3-0 med en handfull otillgängliga startspelare. Det hade jag aldrig kunnat drömma om. Milan var överlägsna Inter idag och jag är så förbannat glad, hög på livet att inte lär kunna somna!
Nu Milan, har vi allt i egna händer - den här segern ger energi och snart är Pirlo & Pippo tillbaka, Ibras avstängningsperiod är över, nu är det dags att visa vilket som är Italiens bästa lag. Kom igen nu!!!

Kvällen till ära ska alla mina röd-svarta hjältar i startelvanfå en kort kommentar:

Abbiati: Hur stabil som helst, kanonräddning på T.Mottas nick!
Abate: Växter för var match som går, visst är detta Milans blivande lagkapten!?
Nesta: Är Nesta, ytterligare kommentar överflödig.
Thiago Silva: Världens bästa mittback just nu.
Zambrotta: På gränsen men har en rutin så är så oerhört viktig i den här typen av matcher.
Gattuso: Vilken framspelning till 1-0!
Van Bommel: Förlåt, jag har missbedömt dig, du är bra - riktigt bra!
Seedorf: Vaknar till liv då det vankas stormatch, passningen till Abate vid 2-0 var helt enkelt magnifik.
Prince Boateng: Oj så nyttig!
Robinho: Bra i omställningsspelet men skärpan i absluten Robson?!
Pato: Vad ska man säga, 5 plus minst! Om det är signora Berlusconi som får dig att prestera såhär så hoppas jag att ni lever lyckliga i alla era dagar!
... och så
Cassano: Det är bara FanAntonio som blir målskytt och utvisad på mindre än en kvart i europas största derby. Geni eller galning? Både och om jag får säga mitt.


Om mindre än en månad ska jag dit, jag fattar det inte!
Ikväll var det +20 i Milano, lovar gott :)


 

D-day


20 timmar och 45 minuter kvar...


Bag.

Har varit på jakt efter en sportbag ett tag och idag fick jag en ingivelse att gå in på Team Sportia där jag aldrig typ vart inne tidigare och där fanns den min rosa sportbag 50% rabatt... bra start på helgen, men allt hänger på derbyt imorgon.

Nu ska jag hämta min fredagsgodispåse i skafferiet och kolla på några avsnitt av Skilda Världar.


Fast min är ljusare rosa med vita detaljer :)


RSS 2.0