Datarehab

Sitter ofantligt lite vid datorn när jag är hemma på besök. Julafton var kanon och jag har hunnit med att träffa gamla vänner och fira min kusse som fyllde 30.
Anledningen till att jag sitter här nu, är att jag försöker knåpa ihop ett PM, känns lagom att börja med det innan jag sätter igång med hemtentan efter nyår, det går... sådär!
Nåväl, får kanske acceptera att jag inte blir klar med PM:et idag, ska duscha istället, har nämligen en dejt ikväll, middagsdejt med Veronica för att vara exakt :D

-Vad ska vi göra? -Störta SJ! -När? -Nu...

-Vad ska vi göra? -Störta SJ! -När? -Nu! -När? -Nu! När, när, när? -Nu, nu, NU!


Bloggkalendern; Dag 21 - Min första kärlek

Jag skulle fylla 10. Här snackar vi kärlek vid första ögonkastet!


Pazza Cassano?

Ihärdiga rykten säger att Antonio Cassano skriver på för Milan imorgon?
Tiden får utvisa om den galne kommer spela i röd-svart, men ett anfallspar i form av Ibrahimovic - Cassano vore nåt utöver det vanliga... Om det finns någon klubb som överhuvudtaget kan tämja Cassano så är det Milan, det är min övertygelse!


Snart lagkamrater?


Bloggkalendern: Dag 20 - Mina Rädslor

Det finns faktiskt inte mycket som jag verkligen är rädd för. Jag är inte rädd för döden, mörker eller att skådespelaren från en film ska komma och ha ihjäl mig...

Två grejer finns det som gör mig riktigt rädd:

* Jag är farträdd: Jag tycker inte om att åka bil när det går för fort (allt över 100 km/h), skulle aldrig få för mig att åka motorcykel och jag tycker ite om att åka båt (om vi inte snackar typ Finlandsfärja).

* Ormar: Dessa vidriga djur ska hålla sig långt borta!

Bloggkalendern: Dag 19 - Det här får mig att må bättre


Älskar låten. Älskar videon. Älskar att Cher kan klä sig som en h**a
(här är hon ju ändå riktigt anständig!) men ändå vara coolast i världen!
Galet vad bra hon är - mot Spotify.


Julfest - och söndag.

Igår ställde jag och Frida till med julfest. Det serverades glögg, julbord och efterrätt i form av vaniljglass med varma hallon och blåbär. Jösses vad mätt jag var. (Mamma: Köp hem Abbas Vitlökssill till julbordet, supergod!)

Dessutom hade vi ordnat fem olika musiktävlingar, stämningen var på topp :)
Det blev utgång på Korriander, supertrevligt.

Idag har Sanna åkt hem på jullov, snäll som hon är har hon köpt chips och 1,5 liters flaska zingo så jag har slappat i soffan framför diverse sport och Ung & Bortskämd på playen.

Ska snart bege mig tillbaka till vardagsrummet och soffan, måste fixa nåt och käka också.
Hade sett fram mot Il derby della Lanterna ikväll, men på grund av oväder i Italien, typiskt... vad ska jag kolla på då?

Bloggkalendern: Dag 18 - Det här upprör mig

Tidelag, trafficking, tortyr, dödsstraff, att Sneijder inte får guldbollen, SJ, människor som helt saknar framförhållning... Finns massor med grejer men jag är alldeles för sliten för att skriva något vettigt om saken.


Bloggkalendern: Dag 17 - En länk

Dagens länk går till min favorit modebloggerska Mogi som inte bara har en grymt snygg (och exklusiv) klädstil utan även har en fantastisk insamling som pågår just nu - för varje kommentar till det här inlägget skänker hon en krona till välgörenhet, målet är 15 000 kronor så in och kommentera!


En helt okej lottning.

Milan får möta Tottenham i Champions Leagues åttondelsfinal, det kunde ha varit betydligt värre: Barcelona, Bayern München, Chelsea, Manchester United... men Spurs blir inget lätt match och Gareth Bale är snuskigt bra!

Roligt också med en repris på fjolårets final: Inter-Bayern München.

Några ord om Zlatan: Han har mycket kvar att uträtta men jag håller med Don Tomasso när han säger att Ibra aldrig sett så hemma ut som han gör i Milan. Men så är ingen av oss heller helt objektv ;)
Den här artikeln/intervjun tycjer jag visar på hans mognad. Smart drag att tala positivt om Pippo och säga att han inte kan jämföras med Van Basten (vilket är väldigt sant)! Klubben har tämjt större divor än svensken.

På tal om större divor så ryktas det ju om att "Pazza Cassano" är aktuell för Milan. DET blir en utmaning, men jag väkomnar den.

Kyckling på fredag!

Lunch: Grillad kyckling & potatissallad.
Middag: Ungsstekt kyckling med klyftpotatis och beasås.

Så är det med det.

Jag har haft en heldag med Frida (9.30-17, om nån vill veta exakt). Inledde på Bergvik, handla julmat & glögg inför morgondagen och jag köpte en tröja för att fira min praktkplats ytterligare..
Sedan har vi förberett våra tävlingar inför morgondagen, ska blir riktigt roligt alltså :) Speciellt när jag inte ska vara med och tävla själv, brukar bli lite halvdålig stämning då..

Nu har jag och Sanna precis ätit middag (som var utsökt) och väntar på att På Spåret ska börja :)

Återkommer ikväll med intressanta tankar om Milans CL-lottning ;)

Bloggkalendern: Dag 16 – Detta ångrar jag

Jag har funderat och kommit fram till att det inte finns något i mitt liv som jag absolut ångrar.
Det finns inte heller många saker som jag önskar att jag hade gjort.

För att säga något så är jag ju inte superstolt över de (få!) gånger som det blivit lite för mycket av det goda på fest och pappa har fått komma och hämta mig... Men nu har jag mognat ;)


Glad!

Idag har jag fått reda på vart jag ska göra min 20 veckor långa praktik nästa termin. Det blir på Vuxenhabiliteringen som handläggare och kurator, mitt i centrala Karlstad, jag är på förhand så himla glad. Det känns verkligen som något som kan passa mig och extra glad blev jag förståss när Frida och blev nöjd med sin plats!

Jag har firat genom att köpa ett nytt läppstift till mig själv :P
Nu ska jag diska, slå in julklappar och kanske prova lite kläder inför lördag som min stylist (och sambo) kan få godkänna imorgon :)

Ikväll ska jag kolla på Tomten är far till alla barnen med Karro, Mickis och Frittan :)


...


Bild: AC MILAN.com


Älskade - Grattis på födelsedagen!



111 stolta år idag!


Onsdag

Tog sovmorgon i morse och gick istället till Universitetet efter lunch och mötte upp tre femtedelar av min basgrupp och vi kom på en superbra idé till vår redovisning i januari. I och för sig tycker vi alltid att våra idéer är superbra, det luktar lite hybris men jag gillar det.

Efteråt följde Frida med mig hem och åt julgodis, vi planerade även för vår kommande "Dobidoo/Så ska det låta lek som vi ska hålla i på lördag, runt 16-tiden skickade jag iväg henne för att köpa sill och julmust till dess och kort därefter gick jag iväg och tränade en stund.

Hem, åt middag med sambo och nu ska jag ta med mig datorn och en Irene Huss-film till sängen.

Sov gott.

Bloggkalendern: Dag 15 - En länk

Idag väljer jag att länka till min andra bloggande kusin Erika.
Kolla in hennes superfina blogg och alla fina foton hon tar :)

LÄNKEN!


Bloggkalendern: Dag 14 - Min första kyss

En dag sent:

Om jag inte är helt ute och cyklar så var det någon gång under mellan-/högstadiet med en kille som hette Johannes. Vi hade disco och lekte ryska posten. Så roligt var det.

Säsongsavslutning...

Igår var det årets sista Desperate Housewives-avsnitt. Vi käkade pizza, chips och juleskum och hade det gemytligt som aldrig förr. Kvällen till ära bjöd Jennie på ett bejublat playback-framträdande; Dover Calais med Style.
Själv rev jag av jullåten Rolf Ren utan en ren ton men med desto mer känsa. Karro fångade det hela på video.

Längtar redan tills de desperata hemmafruarna är tillbaka!

Bloggkalendern: Dag 13 - Mina drömmar

I likhet med Karolin så tänker jag inte skriva om drömmar jag haft under natten, utan snarare om framtidsvisioner.

Faktum är dock att jaginte har så många utpräglade drömmar, jag önskar att jag och mina nära får ha det bra och vara friska, att jag ska kunna bo i en fin lägenhet efter examen och ha ett jobb som jag trivs med och människor jag älskar runt om mig.

En mer utkristaliserad dröm som jag har är att bo och arbeta utomland under en tid, och högsta vinsten vore naturligvis Milano, säsongskort på San Siro...

"Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste vara vaken"
- Michael Pflehar

Vecka 50

So far:

Måndag: Föreläsning, träna
Tisdag: Föreläsning, träna, DH-kväll (sista för året) hos Jennie
Onsdag: Föreläsning
Torsdag: Ge plasma, stan, filmkväll på Uni
Fredag: Handla & pyssla med Frida
Lördag: Julfest hos Frittan
Söndag: Säga hejdå till Sanna som åker hem :(

Tredje Advent

Har haft ett gäng härliga tjejer på besök ikväll, vi har ätit julgodis och kollat på film Bröderna Karlsson, egentligen skulle vi ha tittat på Tomten är far till alla barnen men den fanns inte att hyra nånstans! SKANDAL!
Hur som helst visas den på Universitetet på torsdag så ingen skada skedd :)


Göteborg och Lisebergs julmarknad.

Tidigt igår morse styrde alltså jag och Jennie kosan mot västkustens pärla. Vilken bra dag det var, det enda dåliga var att den tog slut...

När bussen stannade utanför Liseberg var klockan 12 och vi skulle bege oss hem igen klockan 19, vi tyckte att sju timmar inne på marknaden var i lägsta laget så vi letade upp en spårvagn och åkte in till centrum istället. Som vanligt när jag var på riktigt shoppinghumör så hittade jag typ ingenting, förutom en blå skjorta.
Åt en sen lunch på en Thai-restaurang innan vi åkte tillbaka till Liseberg runt 15-tiden.

Det var verkligen så roligt och fint inne på Liseberg, busschaffören sa att det var toltalt omkring 5 miljoner ljus inne på området, vi spelade bort pengar (eller jag spelade bort dem, Jennie var som vanligt), drack varm choklad och bara gick runt och mös.

Jag hade tjatat på Jennie i flera veckors tid att vi var tvungna att besöka Spökhotell Gasten, hon gick något motvilligt med på det. Gissa vem som fick gå först i ledet och skrek så att tinningarna pulserade? Det var inte Jennie...


Lika som bär 3:


Steve Kratz & Gianluca Rocchi


Bloggkalendern: Dag 12 - En länk

Dagens länk går till min kusin Sarah som har en superfin blogg med massa smarriga och inspirerande recept och bilder. Titta in och låt dig inspireras: LÄNKEN!

Vackert Milan!

Milan åkte till Bologna för match på Stadio Renato Dall’Ara där hemmalaget inte förlorat en enda match den här säsongen. Idag bröts dessbättre den sviten när Milan, för dagen klädd i vita tröjor och röda shorts (juligt.) var överlägsna och vann med 3-0 (Prince Boateng, Robinho, Ibra), siffror som kunde vart större. Abbiati räddade en straff i slutet av matchen.

Imponerande seger med tanke på att Flamini och Serie A:s bästa försvarare Thiago Silva är nya namn på skadelistan. Avanti Milan!

(Returmötet kommer jag att se på plats på San Siro :)


Bloggkalendern: Dag 11 - I min handväska

I detta nu är jag och Jennie på väg till Göteborg, så här kommer en otroligt intressant lista på vad jag har med mig i handväskan:

* Senaste numret av Hänt Extra
*
En förpackning Digestive Chokladbars
*
Fyra clementiner
* En påse julskum
* En flaska Mer Hallon & Svarta vinbär
* Nycklar
* Mobil
* Plånbok
* Kofta
* Sockar (mamma sa att det var bra att ha med sig just till GBG om mamma vet bäst...)
* Penna

Ja, det var nog allt. Har jag tur så är den fylld med lite annat gått när jag är på väg hem.
Ha en bra lördag och heja på Ole Einar från mig ;)

Definitely not bright but still early...

God morgon!
Hade faktiskt inga problem med att kliva upp innan klockan 6 idag, brukar väl vara nå när man är exalterad :D
Om en dryg timme boardar jag och Jennie bussen till Göteborg, med oss har vi naturligtvis en del gott.
Ser fram emot en dag med julstämning, spökhus och god mat! Och så sällskapet såklart :)


Välförtjänt hemmaspa.

Efter mitt tredje spinningpass på fem dagar var jag välförtjänt av en stunds relaxtion i badkaret men min ögonmask och mitt badskum med anktema som jag fått av Sanna. Nu känner jag mig riktigt avslappnad.

Imorgon åker jag och Jennie till Göteborg och Lisebergs julmarknad, det ska bli helt otroligt roligt och det är helt klart värt att kliva upp innan klockan 6 imorgon :)

Nu ska jag torka mitt hår, packa lite inför morgondagen och sedan är det väl tack och godnatt tänker jag.

Tack också till mor & far för namnsdagspresenten!

Bloggkalendern: Dag 10 - Mina syskon

Eller snarare: Mitt syskon!

Har bara ett, en lillebror som heter Niklas men som jag kallar för Fjun. Anledningen till detta är att han som bebis hade världens sötaste Fjunhår mitt på skallen ♥.

Nån bebis är han dock inte längre, 17 år och typ 4 skallar högre än storasyster.
Han är den roligaste person jag känner, galet vilken ironi han har i kroppen.
Vi kan bråka som hund och katt fortfarande men faktum är att det inte finns någon annan i hela världen som jag skulle offra lika mycket som min lillebror. Han är bäst helt enkelt.


Nobeldagen - Vem har namnsdag?

Malin! Grattis till mig och alla andra som delar mitt vackra namn :)

It's a hard life

Livet har känts hårt idag av någon anledning, och inte blev den bättre av att jag spillde köttfärssås över mina ben (aj!) och på golvet... Men lasagnen blev iallafall vansinnigt god, längtar tills jag ska käka resterna till lunch imorgon ;)

Nåväl har inte gjort mycket vettigt idag...handlat och varit iväg på ett yogapass och det är väl i stort sett allt.
Imorgon i mitt vansinnigt flådiga liv väntar tvätt, fikahandlande, kontaktpersonsträff och så ska vi naturligtvis klämma in lite skidskytte också :)


Bloggkalendern: Dag 9 - Mina bloggfavoriter

Mina favoritbloggar är (förutom mina vänners) följande:

1. Marcus Birro 
- med sann och äkta passion skriver poeten och På Spåret-vinnaren inlägg som går rakt in i hjärtat. 
  Här och här har ni inlägg som får mina ögon att tåras, vackert!

2. Marcus Leifby
- enligt mig den mest underhållande i sportblogg-världen. Tycker hans humor är förträfflig.
Här har dessutom jag varit med och bidragit, scrolla ner till Milanklippen så får ni se.

3. Jennifer Wegerup
- håller stenkoll på Rossoneri. Mycket bilder, otroligt rolig läsning för Milan och italiennördar som mig.


Bloggkalendern: Dag 8 - Min tro

Jag tror på Gud. Vad bibeln säger är för mig inte särskilt intressant, jag har inte läst den och kommer troligtvis aldrig att göra det heller men jag tror på och ber till Gud. 

Om biblen kan jag säga så mycket som att jag inte tror på Skapelseberättelsen, den gyllene regeln:
"Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem." försöker jag leva efter så gott jag bara kan.

Så är det med det, nu ska jag se Milans andra halvlek. Amen. 


Näst sista Deperate för säsongen...

Jag har under kvällen gjort vissa efterforskningar och av allt att döma så blir det en åttonde säsong med våra desperata hemmafruar, tack och lov!

Ikväll har vi kikat på DH för näst sista gången det här året och även dinerat flott på Fagottgatan.
Potatisgratäng med vitlök, kött, beasås och sallad. Karro hade bakat en god chokladkaka till efterrätt.

Nästa vecka är det som sagt säsongsavslutning, då måste vi ju slå på stort.
Någon som har nåt bra tips på vad vi ska käka? :)

Nu väntar sängen, skola imorgon, dessutom lunch med klassen, plugg med Frida och träning innan Milan avslutar kvällen med sin match mot Ajax.


Bloggkalendern: Dag 7 - Min Bästa Vän

heter Pernilla! Vi har känt varandra sedan vi fick i förskolan, vad blir det - snart 17år?!
Helt galet vad tiden har gått fort, jag kommer ihåg att jag tyckte att det var så himla svårt att stava hennes namn i böjan, haha :)

Pillan är den vackraste person jag känner - både på utsidan och insidan. På insidan framförallt, hennes sköna yttre har ingenting med vår vänskap att göra. Vi är så grymt lika men ändå så olika. Lika i värderingar och väsentligheter men så olika när det kommer till fritidsintressen så det finns inte, ändå finns det ingen som jag har så roligt tillsammans med. Det bästa av allt är nog trots allt att vi kan vara tillsammans utan att göra någonting särskilt - det tycker jag är en gåva! Lite problematiskt är det dock att jag inte ens kan komma undan med en liten vit lögn ;)

När jag tänker på vår vänskap så är det alltid tänka på ett citat från Victor Robinson:
"Det finns ingen lycka som går upp mot glädjen att finna ett hjärta som förstår" och så är det!

Jag älskar dig, Malin Pernilla Morén. (eller ska jag skriva Horén som det stod på ditt medlemskort i Lotta Engbergs fanclub ;)


Bloggkalendern: Dag 6 - En länk

Dagens länk går till en person som står mig väldigt nära, en av mina allra bästa vänner!
Karolin och jag har känt varandra i ungefär 2,5 år nu men det känns som en hel livstid för vi hittade varandra direkt när jag flyttat till Karlstad. Sedan dess har det blivit oändligt många skratt, några tårar och fantastiska minnen ♥. Jag är hundra procent säker på att vi alltid kommer vara vänner. Tack för att du finns, min vän!
LÄNKEN!


;)


Vecka 49

Måndag: Föreläsning, träna
Tisdag: Föreläsning, träna, DH-kväll hos mig
Onsdag: Föreläsning, lunch med klassen, Milan-Ajax
Torsdag: Plugga med Frida?
Fredag: Kontaktpersonträff
Lördag: Lisebergs julmarknad♥
Söndag: Julkväll hos oss, med det årliga tittandet på Tomten är far till alla barnen

Bloggkalendern: Dag 5 - Vad är kärlek?

Ja, vad är kärlek? Jag tror att vi människor gör klokast i att inte försöka definiera vad kärlek är, för jag tror nämligen inte att det finns något svar. Definitionen av kärlek är individuell och jag vet inte själv hur jag skulle formulera min. För att kärlek ska kunna existera måste andra känslor göra det också, aldrig skulle väl kärleken vara så oändligt stark om man inte varit med om att känna frustration och förtvivlan?

Jag ger upp. Jag kan inte definiera det. MEN jag kan bjuda er på fyra minuter och tretton sekunders ren kärlek för MIG:


Andra advent!

Hade en riktigt trevlig lördag! Hockeyn gick bra, Färjestad vann och sedan blev det kebabpizza och förfest följt av utgång. Vaknade i Elins sköna säng och satte mig på tåget tillbaka mot Karlstad.

Ligger i soffan i pyjamas med täcket och kollar på skidskyttet, idag ska det väl äntligen bli seger för den stilige skidskyttekungen Ole Einar Björndalen :)

Ikväll ska jag, Karro och kanske Jennie spela Bingolotto, hoppas på vinst såklart!


Bloggkalendern: Dag 4 - Det här åt jag idag (igår)

Lördagens kosthållning, förhoppningsvis läser inte Anna Skipper min blogg, för hon lär drabbas av panikångest av något slag:

Fullkornsvällning
Havregrynsgröt med blåbär
(so far so good...)
McFeast
Korv med bröd
Kebabpizza

Detta kompletterades med:
En påse Gott & Blandat
Chips
Pizzarester


4 december - mot Arvika!

God morgon!
Idag ska jag åka till Elin i Arvika för lite kalasande. Först ska vi dock tillbaka till Karlstad och kika på Färjestad-MoDo. Ska bli hur roligt som helst, framförallt att träffa Elin igen:)

Som vanligt har jag en aning bråttom så vi får höras imorgon, lucka 4 i Bloggkalendern får ni vänta på tills dess...

Kram

Jag tävlar!



Jag tävlar hos
sarahbakar om ett presentkort på 300 kr från SUMOpix.com

Bloggkaledern: Dag 3 - Mina föräldrar

Vad ska jag skriva om mina föräldrar mer än att de är världens bästa?!
Min vackra mamma heter iallafall Elisabeth och det finns dem som säger att vi är vansinnigt lika varandra både utseendemässigt och till sättet. Jag tycker inte att vi ser särskilt lika ut, jag har kusiner som däremot är ibland skrämmande lika min mor... Till sättet är vi nog däremot närmast identiska vilket ibland kan leda till heta diskussioner ;) Däremot är mamma både logisk och ruskigt duktig med allt praktiskt arbete, till skillnad från mig som fått pappas starka egenskaper.

Min pappa Lars är utan tevkan den mest allmänbildade person jag någonsin träffat, vilket jag vid tillfälle gärna passar på att skryta om. Jag är nog inte lik pappa till utseendet heller, men mamma brukar säga att jag precis som min far "kan alla j*vla fotbollsresultat som någonsin funnits och allt om folkmord men inte vrida ur en disktrasa.."

Ps: Min far är Kriminalkommissarie, något han inte är märkvärt exalterad över, jag hoppar däremot jämfota :)

Bloggkalendern: Dag 2 - En länk

Min vän Julia "Jullan" och jag träffades när vi började gymnasiet, vi gick i samma klass och det var väl en väldig tur! Tillsammans med tre andra fantastiska brudar bildade vi vad Erik kallade "Flocken" - alltid tillsammans.

Efter gymnasiet har vänskapen bestått och även om vi knappt ser varandra längre (med tanke på att det skiljer, 100 mil i runda slängar) så har vi nåt speciellt.

Jullan har gett mig en av mina käraste ägodelar som hon dessutom stickat själv, ett par Milanvantar och tro mig de är helt fantastiska (hade jag en sladd till min kamera så skulle jag visa) med Paolo instickat i den ena vanten ♥.

Dessutom är denna partypingla den absolut smartaste tjej jag någonsin har träffat och den andra skaparen till Såpis XXX behöver jag säga mer än så? LÄNKEN!


Två 18-åringar i Alanya, Turkiet

Två 21-åringar på Stadsfesten, Skellefteå


Bloggkalendern: Dag 1 - Om mig

Som jag antar att ni alla vet heter jag Malin och är 22 år gammal. Jag är född och uppvuxen i Skellefteå (Norrlands framsida) men bor sedan 2,5 år tillbaka i Karlstad där jag studerar till Socionom, ett yrke som jag brinner för och som jag också tror att jag kommer vara bra på. På gymnasiet läste jag Samhällsvetenskapligt program efter som jag inte har mycket att hämta på det praktiska området. Världskrig, årtal och flaggor är mer min melodi.

Jag bor i en trea tillsammans med fantastiska Sanna som jag lärde känna när vi båda bodde på Campus, efter två år tänkte vi "varför inte dela på hyran och få ett eget kök?" Sagt och gjort. Jag refererar alltid till min Sambo när jag pratar om henne och kan bara förtydliga att ingen av oss spelar på den planhalvan men det är rätt kul när människor inte vet ifall vi är ett par eller inte ;)

Min stora passion i livet är idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet, speciellt den italienska. Jag har brunnit för mitt AC Milan i många års tid nu och vet att jag så kommer att göra till den dagen jag sluter mina ögon för sista gången (vilket förhoppningsvis inte sker inom en alltför snar framtid, har så mycket jag vill hinna med...)

Vad kan jag mer berätta om mig? Jag har självdistans, humor och ett j*vla planeringssinne, skulle kanske kunna ses som något av ett kontrollfreak. Sover med min nalle Karl varje natt och skäms inte ett dugg.



Bloggkalender

Den här roliga kaldendern har jag snott från min fina Karolin som hon i sin tur snott från Spiderchick.
Det är väl bara att hugga in, håll till godo.

Dag 01 - Om mig
Dag 02 – En länk
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – En länk
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Min tro
Dag 09 – Mina bloggfavoriter
Dag 10 – Mina syskon
Dag 11 – I min handväska
Dag 12 – En länk
Dag 13 – Mina drömmar
Dag 14 – Min första kyss
Dag 15 – En länk
Dag 16 – Detta ångrar jag
Dag 17 – En länk
Dag 18 – Det här upprör mig
Dag 19 – Det här får mig att må bättre
Dag 20 – Mina Rädslor

Dag 21 – Min första kärlek
Dag 22 – Min favoritplats
Dag 23 – Det här hade jag på mig idag
Dag 24 – En länk


Julklappsshopping.

Idag har jag köpt klart alla julklappar, känns superskönt nu  gäller de bara att få plats med dem i resväskan men det ska säkert lösa sig. Hemma går jag ända alltid omkring i typ Fjuns gamla mjukisbyxor och en av pappas t-shirts. Hann in en sväng på Body Shop och handla till mig själv också :)

Annars idag har jag varit på blodcentralen och kollat på skidskyttet, såå nära det var att Kungen vann, men OEB får nöja sig med andraplatsen idag, väntar med spänning på fortsatta tävlingar :)

Äntligen december...forts.

Vilken premiär, jag grät på riktigt när ACO som numera heter ACZ satte sista skottet, vad är det med mig och idrottsprestationer? Kollar på deckare där människor faller som furor till höger och vänster utan tillstymelse till tårar? Nåväl, min familj (...och inte minst min kusin) har alltid sagt att jag är speciell, det tar jag som en komplimang ;)

Nåväl, premiär var det också för Julkalendern, jag tror verkligen på årets kalender. Ska kliva upp imorgon och kolla och sedan krypa ner i sängen igen, ska inte lämna plasma förän 10.45. Dessutom har jag och S:et börjat med vår paketkalender nu, gemytligt :)

Äntligen december!

Christer Ulfbåge och Kalle Grenemark sitter i kommentatorsbåset, stav till stav - allt är som det brukar vara :D
Nu hoppas jag bara att det går lika bra för våra svenska tjejer som det gjorde förra säsongspremiären.
Fotboll är naturligtvis alltid nummer ett, men vilken tevesport skidskytte är!

Har klippt mig idag, håret känns superfräscht och jag är jättenöjd. Hade världens gulligaste frisör, Linda. Tiden efter mig var avbokad så hon sprang iväg och köpte fika och jag fick vara kvar 45 minuter extra medan hon gjorde olika uppsättningar och frisyrer i mitt hår, superkul!

Nu kommer de in till första skjutningen.
Later,


RSS 2.0