Att vänta på bussen kvalar lätt in topp de...

Att vänta på bussen kvalar lätt in topp de 5 tråkigaste grejerna att göra! Men ibland är det iaf mödan värt. Ska in till stan och träffa Pillan för shopping och middag :D. Underbart väder, mina nya RayBan Aviators är på, den som påstår att man inte blir lycklig av solglasögon har fel!


Rullar in mot min slutdestination, slås av...

Rullar in mot min slutdestination, slås av hur jäkla vackert Norrland är! Men inte vackert nog att få mig att vilja flytta tillbaka ;)


Skulle bara in på NK och kolla...Nu är min...

foto0290 (MMS)

Skulle bara in på NK och kolla...Nu är min solglasögonsamling (i princip) komplett ;D


"Let them eat cake"

Jag känner mig som Marie Antoinette när jag sitter och mumsar på mina praliner, börjar förstå hur människor kan lägga relativr dyra pengar på detta. Marie Antoinette-vibbarna gör ju såklart att vi måste lyssna på:


Sista praktikdagen

Så var praktiken avklarad, 20 veckor som känts mer som 20 dagar. Jag har trivts så oförskämt bra.
Idag blev jag bjuden på lunch på Vero, underbar mat, nästan som att vara i Italien men bara nästan.

Ikväll har jag haft min kära och åskrädda vän Frida på besök, mysigt värre. Hon hade med sig god middag och till efterrätt mumsade vi chokladpraliner som jag fått av min handledare Roger idag.

Imorgon ska som i sommarlovet firas in med trevliga klasskompisar!


Sommar!

Fantastisk att få vara ledig en sån här dag. En bit över 20 grader och inte ett moln på himlen.
Jag och Sanna promenerade till ICA och köpte glass, tre kulor som förtärdes i solskenet. Förstår att ni undrar vilka smaker så här kommer de: polka, kiwi och strawberry cheesecake - underabart! Sambon valde saltlakrits istället för polka så ni vet ;)

Annars har jag legat ute i solen, pratat med bästa vän och mor & far i telefonen, samt läst ut en bok om etik, söndag och måndag får ägnas åt att skriva färdigt tentan.

Nu ska jag ut på en liten promenad innan det blir soffläge framför EM-kvalet, smågodis till det! Köpte det i onsdags så jag har fått förvara det på Sannas rum för att inte äta upp det, haha!

Om en vecka får jag sommarlov förresten :)

RSS 2.0