Älskade, älskade Milan!

Siena - Milan   1 - 5

Vad ks man börja med när man fått se en match som denna? Sitter med ett fånigt flin och hjärtat håller på att explodera så bra jag mår. Filippo Inzaghi är guddomlig, Pato likaså, hela Milan med Anchelotti i spetsen kan sova som riktiga kungar ikväll.

Starten kunde inte ha varit bättre, straff (korrekt dömd sådan) 1-0 Andrea Pirlo därefter kom ett riktigt dråpslag då vår målvakt Abbiati fick bäras ut på bår. Ska säga med en gång att Dida' gjorde en prickfri insats när han kom in.
Siena tryckte på utan att skapa någon riktigt farlig chans men så i den tredje övertidsminuten av första halvlek slår Super-Pippo in 2-0 på volley efter en Beckham-hörna.

När andra halvlek drag igång byts Kaka' som äntligen var tillbaka från skadan in, Ambrosini får lämna.
Pato sätter 3-0 med ett vackert, välplacerat långskott innan Kaka' får öppet mål och bara kan lyfta in nästa mål, så blir det dock inte, han lyfter den över och ser helt förkrossad ut, inte blev det bättre av att han blev skadad igen och fick bytas ut. Förhoppningsvis är det ingenting allvarligt den här gången. Just innan bytet spelar Pirlo elegant fram Inzaghi som sätter 4-1,  sitt andra för dagen och karriärens totalt 300:e. Ronaldinho som just ska bytas in hoppas av gjädje och slänger en specialdesignad tröja till Pippo.
Pato avslutar målskyttet med att rulla in 5-1 efter en försvarsmiss/målvaktstabbe.

All heder till coach Carletto som inte bytte in defensiva spelare för att säkra upp,  han har lysnat på kritiken. Grande!

Bild: la gazzetta dello sport