Äntligen seger igen!

Milan - Catania   1 - 0
Kaka'

På väg ur formsvackan?

Min Paolo var såå nära att näta idag, tidigt i matchen sköt han ett bra, lågt skott som målvakten gjorde en riktigt kanonräddning på. Milan mer eller mindre dominerade periodvis men lyckades inte överlista Catanias eminenta målvakt. I den 65e minuten gjorde Kaka' äntligen 1-0. Oj så viktigt!

I slutminuterna borde Catania fått straff då den klantige Kahka Kaladze tog med handen men domaren friade, turligt nog för Milans del!

Nästa vecka väntar "den gamla damen" på bortaplan och här är Milans skadelista just nu:
Pirlo, Nesta, Bonera, Ronaldinho, Ambrosini, Borriello, Seedorf, Inzaghi, Emerson.
Ser inte bra ut med andra ord och jag vet att min älskade Julia inte kan låta bli att njuta av eländet ;)
Och som om detta inte vore nog så drog våran kanske viktigaste spelare Rino Gattuso (speciellt mot Juve) på sig en varning idag och är därmed avstängd nästa match.